Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vom avea încă un stadion modern în Liga 1: ”Am fost ieri la stadion, se lucra puternic!” Ar putea fi gata încă din acest sezon

Vom avea încă un stadion modern în Liga 1: ”Am fost ieri la stadion, se lucra puternic!” Ar putea fi gata încă din acest sezon

Superliga

Comentarii

Teodor Birţ, preşedintele lui FC Hermannstadt, spune că sunt şanse ca echipa se mute pe stadionul din Sibiu încă din luna martie. Arena a intrat în renovare şi FC Hermannstadt a fost nevoită până acum să joace departe de casă.

Imediat după ce au promovat, cei de la FC Hermannstadt au demarat lucrările pentru modernizarea stadionului. Arena va suferi mai multe modificări şi la final ar trebui să poate organiza chiar şi meciuri internaţionale.

Lucrările au stagnat o perioadă, dar Teodor Birţ spune că ritmul a crescut considerabil în ultimele zile. Preşedintele lui Hermannstadt susţine că sunt şanse ca echipa să revină ”acasă” încă din luna martie:

”Ieri (n.r. joi) am fost la stadion. E mult mai mare forfotă acolo, au montat nişte prelate sub care se lucrează. Probabil că sunt celelalte şantiere închise şi de asta lucrează mai mulţi oameni. Ceea ce trebuiau să facă acum multe luni, fac acum. Eu sper să putem să jucăm acasă cât mai repede. Indiferent câte locuri, dar să avem posibilitatea să le oferim sibienilor fotbal. Eu sunt optimist de felul meu şi îmi doresc foarte mult, dar nu pot eu să influenţez acest lucru. (n.r. Că ar trebui sa fie gata în martie) Am fost ieri la stadion şi se lucra puternic. Sunt uimit. Acum sunt o armată întreagă de muncitori. Eram îngrijorat când erau doi muncitori la stadion”, a declarat Teodor Birţ.

Afla mai multe despre: teodor birtfc hermannstadtliga 1stadion 

viewscnt
Articole similare