Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vom fi depunctaţi din nou! Dinamo e cea mai bucuroasă acum". Ilie Poenaru îşi varsă nervii după ultime veşti de la Mediaş

"Vom fi depunctaţi din nou! Dinamo e cea mai bucuroasă acum". Ilie Poenaru îşi varsă nervii după ultime veşti de la Mediaş

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Problemele financiare de la Gaz Metan Mediaş sunt deja bine cunoscute, iar, în ciuda promisiunilor conducerii, lucrurile nu se îmbunătăţesc.

"Vom fi depunctaţi din nou! Dinamo e cea mai bucuroasă acum". Ilie Poenaru îşi varsă nervii după ultime veşti de la Mediaş

Gaz Metan este într-o situaţia critică! Clubul din Mediaş a ieşit din insolvenţă în iunie 2020 şi nu mai poate trece acum printr-o altă procedură de insolvenţă, riscând falimentul.

Echipa este la un pas de dispariţie din cauza numeroaselor probleme financiare.

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, a ajuns la capătul puterilor.

"Să mergi aşa de luni de zile, numai pe promisiuni, să nu se facă nimic, eu să mă transform în de toate, sunt trei în unu... e greu! Eu voi rămâne de partea jucătorilor şi i-am întrebat ce vor să facem în această situaţie. Filip, care e unul dintre cei mai experimentaţi din vestiar, a spus că mă înţelege perfect şi e alături de mine. În momentul ăsta ne-a ajuns deja cuţitul la os şi nu mai putem. Noi ne putem continua activitatea, vrem să terminăm campionatul, să salvăm echipa, dar, din păcate, doar noi ne dorim asta. Aici e durerea foarte mare. Avem o primărie în spate care nu spune nimic, doar că ne dă un salariu zilele următoare şi cam atât. Avem Romgaz, cu un profit pe 2021 de ordinul sutelor de milioane de euro şi nu vine nimeni. Doar promisiuni că în martie vor veni cu o sumă de bani, dar nu spune ce sumă sau cât acoperă.

Noi pierdem puncte de la săptămână la săptămână şi se alege praful de munca noastră. După litigiul cu Deaconu, vine domnul Mărginean, vine staff-ul lui Teja. Pe 23 februarie, dacă nu săptămâna viitoare, vom fi depunctaţi din nou. Şi atunci întreb şi eu de ce? Toată lumea vorbeşte de trei milioane de euro datorii. Au intrat 500.000 de euro de la drepturi, primăria a mai dat nişte bani, aşa că s-au mai stins nişte datorii. Din acele drepturi, la jucători au ajuns doar 100.000, deci restul au ajuns la datorii. Nu trebuie acoperite trei milioane azi, ci doar problemele grave, litigiile, care însumează undeva la 500-600.000 de euro. Jucătorii au spus că ar accepta să ne dea lună de lună ceva, dar prime nu, salarii nu, de spus nu spune nimeni nimic.

Din toate lucrurile astea rele, Dinamo e cea mai bucuroasă în acest moment. Nu cred că ne doresc răul, dar la cum stau lucrurile la noi s-ar putea să aibă de câştigat. Mâine voi merge la antrenament, să văd şi cu cine. Jucătorii m-au rugat să-i chem pe cei din club şi să aibă o discuţie cu ei. Cei din club se întâlnesc acum cu jucătorii şi vor avea discuţii. Mâine, fiind şi ultima zi de transferuri, voi fi la antrenament, voi vedea ce s-a rezolvat şi în funcţie de asta voi lua şi eu decizia dacă rămân sau plec de la Mediaş", a spus Ilie Poenaru, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Gaz Metan este pe locul 14 în clasamentul din Liga I, cu doar 22 de puncte. Dinamo se află pe penultimul loc, cu 12 puncte. 

Afla mai multe despre: gaz metandinamo 

viewscnt
Articole similare