Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vom fi în urnă cu Luxemburg şi cu Liechtenstein". Dan Petrescu s-a speriat după meciurile naţionalei României: "Nu ai voie să te prezinţi aşa"

"Vom fi în urnă cu Luxemburg şi cu Liechtenstein". Dan Petrescu s-a speriat după meciurile naţionalei României: "Nu ai voie să te prezinţi aşa"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a arătat îngrijorat în urma ultimelor rezultate înregistrate de naţionala României. Singura speranţă a tehnicianului e legată de naţionalele de tineret ale României.

Dan Petrescu: "La echipele de tineret eu spun că arătăm foarte bine"

România a înregistrat trei înfrângeri dureroase în mai puţin de două săptămâni. În tot aceste timp, naţionala antrenată de Mirel Rădoi a ratat şi calificarea la EURO 2020, în meciul cu Islanda: 

"Generaţia mea, dacă pierdea trei meciuri la rând... Nu ştiu ce se întâmpla. Noi ne calificam la Mondiale de pe primul loc, la Europene de pe primul loc şi tot eram criticaţi. Am ajuns departe de adevăr. Cred că în scurt timp vom fi în urnă cu Luxemburg şi cu Liechtenstein, dacă mergem pe această pantă.

Noi mergem în jos, iar rezultatele spun totul. Degeaba încercăm să ne minţim şi să vorbim nu ştiu ce. Clar, rezultatele spun că nu suntem bine la echipa naţională. În schimb, la echipele de tineret eu spun că arătăm foarte bine. Şi, posibil, poate în viitorul apropiat, să formăm o echipă bună şi la naţionala mare. Dar în momentul de faţă, numai naţionala de tineret face faţă la cerinţele spectatorilor, ale suporterilor, specialiştilor din fotbal", a declarat Dan Petrescu.  

Deşi nu avea mari aşteptări de la partidele cu Islanda, Norvegia şi Austria, "Bursucul" crede că partida cu Islanda a fost abordată greşit: "Nu mă aşteptam să batem pe cineva, nici eu, dar mă aşteptam să avem altă atitudine în meciul cu Islanda. Ăla era meciul. După ce am pierdut cu Islanda şi Norvegia, atunci au venit criticile corecte şi am abordat meciul cu Austria exact cum trebuie.

La meciurile cu Islanda şi Norvegia am abordat total greşit. Nu ai voie, la un meci de calificare, cum a fost cel cu Islanda, să te prezinţi la meci şi să nu ajungi la poartă. Nu ai voie. Deci ăla a fost meciul care trebuia jucat şi trebuia câştigat, indiferent cum", a mai spus Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescuechipa nationalaromaniacfr cluj 

viewscnt
Articole similare