Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vor din nou în play-off! Oficialii lui Sepsi au pus mâna pe telefoane pentru a face transferuri: Cioinac e primul ofertat!

Vor din nou în play-off! Oficialii lui Sepsi au pus mâna pe telefoane pentru a face transferuri: Cioinac e primul ofertat!

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

După ce-a fost fost dat afară de la Poli Iaşi, mijlocaşul de 28 de ani, Ionuţ Cioinac, are şanse mari să ajungă la Sf. Gheorghe.

Jucătorul e liber de contract, iar în ultimele zile a avut mai multe discuţii cu oficialii din Covasna pentru a semna un contract pentru următorii 2 ani. Cioinac a plecat cu scandal din Copou după o ceartă aprinsă cu preşedintele echipei, pe care l-a acuzat de situaţia financiară defectuoasă de la echipă. "Conducerea administrativă e de vină! Nu e vorba de 11 zile de întârziere sau de 30... Nu s-au ţinut de cuvânt! Eu am curaj să mă uit în oglindă", spune Ionuţ. 

În urmă cu câteva zile, clubul Sepsi a ajuns la un acord cu László Csaba pentru postul de antrenor principal. În vârstă de 55 de ani, László Csaba a semnat un contract valabil pe un an cu Sepsi, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Născut la Odorheiu Secuiesc, László Csaba a mai coordonat, ca antrenor principal, echipe din Scoţia (Dundee United, Heart of Midlothian), Ungaria (Ferencváros, MTK Budapesta), Belgia (Charleroi) şi Slovacia (Dunajska Streda). De asemenea, a fost selecţioner al naţionalelor Ugandei şi Lituaniei, şi secundul lui Lothar Matthäus la naţionala maghiară.

Afla mai multe despre: cioinac 

viewscnt
Articole similare