Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vor să bată FCSB luni seară în Copou, dar le lipsesc 5 jucători! Stoican: "Chiar şi aşa ne vom da viaţa pe teren!"

Vor să bată FCSB luni seară în Copou, dar le lipsesc 5 jucători! Stoican: "Chiar şi aşa ne vom da viaţa pe teren!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Flavius Stoican are mari probleme de lot înaintea meciului de luni seară de la Iaşi, dar nu se plânge şi spune că va alinia cea mai bună echipă care să încurce vicecampioana României

"Din păcate, Qaka vine după o accidentare, d-asta n-a jucat nici cu Astra. A început antrenamentele separate, dar şansele ca el să joace sunt destul de mici. Îmi doream să-l am pe teren pentru că este un jucător foarte bun, dar vom vedea la ora meciului care va fi situaţia lui. Pe lângă Qaka, aceleaşi probleme le are şi Frăsinescu. E aceeaşi situaţie, trebuie să aşteptăm să vedem dacă îi voi putea folosi cu Steaua. Tragem speranţe şi în ceea ce priveşte recuperarea lui, să vedem, momentan nu pot să spun că va fi pe teren în meciul de luni seară", spune Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

Pe lângă problemele celor doi, ieşenii mai au alţi trei indisponibili pentru partida de luni: "Pedro Mendes urmează să meargă la un RMN, nu a făcut niciun antrenament săptămâna asta, deci şansele ca el să joace sunt nule. Gavrilă e şi el accidentat şi, mai mult ca sigur, va fi operat la umăr, iar Bădic este suspect de ruptură musculată şi nu are nicio posibilitate să joace luni. La el, perioada de recuperare o să fie destul de lungă. Chiar dacă am atâţia accidentaţi, nu mă plâng, sunt mulţumit de jucătorii pe care-i am în lot în momentul ăsta şi sunt sigur că putem să producem surpriza rundei", a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: qakaiasiproblemeaccidentaristoican 

viewscnt
Articole similare