Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vor să le fure jucătorul celor de la FCSB! CSU Craiova e la un pas să-l deturneze pe fotbalistul dorit de oficialii vicecampioanei

Vor să le fure jucătorul celor de la FCSB! CSU Craiova e la un pas să-l deturneze pe fotbalistul dorit de oficialii vicecampioanei
Comentarii

În ultimele zile, oficialii din Bănie au luat legătura cu omologii lor de la Gaz Metan Mediaş şi s-au interesat de transferul lui Ely Fernandes, jucătorul originar din Insulele Capului Verde, mijlocaş de bandă stânga, dar care poate juca şi pe dreapta.

"Suntem dispuşi să discutăm pentru orice jucător! Nu putem să-i ţinem pe băieţi pe-aici când ei au oferte bune care să convină şi clubului", au reacţionat oficialii Gazului pentru Gazetă. De serviciile jucătorului medieşean s-au mai interesat în ultima vreme cei de la FCSB şi Dinamo.

În actualul sezon, Ely Fernandes, a jucat în 32 de meciuri pentru Gaz Metan în Liga 1, reuşind să marcheze de 3 ori, ultima reuşită fiind o bijuterie, în partida cu FC Voluntari (4-0) de pe 23 mai. Ely a ajuns în România în ianuarie 2018, după ce a jucat mulţi ani în ligile inferioare din Portugalia la Marinhense, Infesta, Fátimam Gil Vicente, Oliveirense, Santa Clara, Vilafranquense şi Pinhalnovense.

Afla mai multe despre: ely 

viewscnt
Articole similare