Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vrea să îi DISTRUGĂ toată familia! Scandalul dintre Claudiu Răducanu şi fosta soţie a atins COTE MAXIME

Vrea să îi DISTRUGĂ toată familia! Scandalul dintre Claudiu Răducanu şi fosta soţie a atins COTE MAXIME

Diverse

Comentarii

Fost golgheter al Ligii 1, în sezonul 2002-2003, Claudiu Răducanu vrea să pună sechestru asigurator pe bunurile pe care le deţine familia fostei sale partenere de viaţă, Alice. Fostul atacant are de gând să recupereze zeci de mii de euro de la fosta soţie, după ce a izbutit să întoarcă în instanţă o donaţie pe care a făcut-o către foştii socri.

În luna ianuarie, Curtea de Apel Craiova a decis revocarea donaţiei. Prin urmare, Claudiu Răducanu a executat-o pe mama lui Alice. La începutul lui octombrie, fostul stelist a solicitat instanţei şi sechestrul, drept măsură asiguratoare până la recuperarea în totalitate a datoriei.

Dacă Răducanu va câşiga şi acest proces, Alice nu va putea înstrăina nici un bun până când Claudiu nu îşi va recupera toată suma pe care o pretinde. 

De-a lungul carierei, Claudiu Răducanu a evoluat pentru echipe precum Steaua Bucureşti sau Espanyol barcelona şi a câştigat aproape un milon de euro. Divorţul l-a afectat însă foarte tare, atât el cât şi fosta soţie acuzându-se reciproc de infidelităţi. Printre acuzaţiile aduse fostului atacant de către Alice se numără şi patima pentru jocurile de noroc.

Conform WOWbiz.ro, contractul de donaţie pe care fotbalistul a reuşit să îl anuleze se referă strict la un apartament din Craiova. 

”Am reuşit să dovedim că acele acte făcute în 2009, acea donaţie nu a avut la bază un cadru legal. Clientul meu îşi recuperează astfel o parte din avere iar pentru celelalte bunuri vor face alte proceduri necesare”, a declarat avocatul Daniela Oancea pentru Ziarul de Craiova, în urmă cu câţiva ani.

Afla mai multe despre: raducanuclaudiuscandalsotie,  

viewscnt
Articole similare