Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vreau să o văd cu o echipă mică. Nu are calitatea aia”. Pentru Rapid, ce a fost mai uşor a trecut. Greul abia acum începe | EXCLUSIV

”Vreau să o văd cu o echipă mică. Nu are calitatea aia”. Pentru Rapid, ce a fost mai uşor a trecut. Greul abia acum începe | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti este echipa momentului în România. Formaţia pregătită de italianul Cristiano Bergodi (59 de ani) este singura care a reuşit să îşi câştige toate meciurile disputate în acest an, iar cea mai recentă victorie a fost pe terenul rivalei CFR Cluj.

Rapid Bucureşti a reuşit o victorie extrem de importantă pe terenul celor de la CFR Cluj, în etapa a 25-a din Superliga României.

Unicul gol al duelului din Gruia a fost marcat de Damjan Djokovic, în minutul 9. A fost prima reuşită pentru mijlocaşul croat pentru giuleşteni de la transferul său de la FCSB.

În prima repriză, în minutul 5, jocul a fost întrerupt aproximativ trei minute din cauza obiectelor pirotehnice folosite de suporterii clujeni.

Semne de întrebare cu privire la Rapid: ”A făcut achiziţii foarte bune, dar e o echipă imprevizibilă”

Astfel, Rapid a ajuns principala urmăritoare a celor de la FCSB în lupta la titlu. În momentul de faţă, formaţia din Giuleşti are o serie de patru victori din patru în 2024 şi a ajuns pe locul 2, cu 45 de puncte. 

Până la finalul sezonului regular, Rapid mai are de jucat următoarele meciuri: Hermannstadt (a), Poli Iaşi (d), UTA Arad (a), Universitatea Craiova (d) şi FCSB (a).

Acest program al grupării lui Cristiano Bergodi a fost analizat şi de expertul Orange Sport, Basarab Panduru, care a anticipat ce rezultate ar mai putea obţine Rapid pânâ la finalul sezonului regular.

”Cu Hermannstadt ar trebui să câştige în mod normal, dar nu este uşor. Trei puncte cu Sibiu. Trei puncte cu Iaşi. UTA acasă, trei puncte. Are şi deplasare la Craiova. Acolo se joacă, la meciul cu FCSB”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

De altfel, Ovidiu Herea, fost atacant în Giuleşti, a făcut precizări cu privire la perioada prin care trece echipa de lângă podul Grant.

”Când Rapid joacă cu o echipă bună, parcă nu are calitatea aia să îi desfacă. Vreau să îi văd cu o echipă mică, cum îi va desface. Sper ca Rapid să fi trecut peste acele momente. Rapid e o echipă imprevizibilă. Au făcut achiziţii foarte bune”, a completat Herea.

În sezonul trecut, Rapid a terminat sezonul Superligii României pe locul 5.

Afla mai multe despre: rapidovidiu hereabasarab pandurusuperliga 

viewscnt
Articole similare