Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic, discurs curajos înainte de Farul - Dinamo: ”Mergem pentru cele trei puncte”

Zeljko Kopic, discurs curajos înainte de Farul - Dinamo: ”Mergem pentru cele trei puncte”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul croat al celor de la Dinamo, Zeljko Kopic (46 de ani), a prefaţat duelul cu campioana României, Faurul Constanţa.

Farul Constanţa şi Dinamo Bucureşti se întâlnesc în ultimul meci al etapei cu numărul 25 din Superliga României.

Formaţia bucureşteană este ultima clasată din campionat, în timp ce trupa dobrogreană este campioana în exerciţiu a României.

Zeljko Kopic a adus în discuţie ADN-ul lui Dinamo: ”E greu să vorbeşti de el”

În conferinţa de presă premergătoare partidei de la Ovidiu, Zeljko Kopic a anunţat că echipa sa va merge pe terenul campioanei pentru a obţine victoria.

”Farul e o echipă cu multă calitate, care a avut rezultate cu bune cu Hagi pe bancă. Va fi un meci greu, dar totul ţine de noi. Trebuie să jucăm foarte bine, din punct de vedere tactic.

Nu suntem în situaţia de a juca la egal. Vrem ca jucătorii să meargă pentru cele 3 puncte şi vedem la final ce se întâmplă. E greu să vorbeşti de ADN-ul lui Dinamo când eşti la retrogradare.

Cred că trebuie să fie în ADN dorinţa de a merge şi a câştiga fiecare meci. Acum echipa nu e în cea mai bună poziţie, dar sper ca în viitor să aibă această atitudine”, a declarat Zeljko Kopic, înainte de meci.

În clasamentul Superligii, Dinamo ocupă locul 16, cu 16 puncte, în timp ce Farul se află pe poziţia a 5-a, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicsuperligafarul dinamo 

viewscnt
Articole similare