Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wayne Rooney a demisionat din MLS. Englezul negociază deja revenirea pe banca unei echipe din fotbalul britanic

Wayne Rooney a demisionat din MLS. Englezul negociază deja revenirea pe banca unei echipe din fotbalul britanic
Comentarii

La 15 luni de la numirea sa în funcţia de antrenor al lui DC United, Wayne Rooney părăseşte echipa din Washington, pe care nu a reuşit să o ducă în play-off-ul MLS, în ciuda victoriei de sâmbătă cu 2-0 în faţa lui New York City.

"Este momentul potrivit", a declarat Rooney (37 de ani), care a fost numit pe banca lui DC United în iulie 2022. "Am făcut tot ce am putut pentru a duce acest club în play-off", a precizat el.

"Am vorbit cu Wayne şi am căzut de acord că ar fi cel mai bine pentru noi să ne despărţim", a declarat copreşedintele DC United, Jason M. Levien, într-un comunicat, adăugând că decizia a fost rezultatul unei "înţelegeri reciproce" cu fostul internaţional englez, care a jucat pentru DC United timp de două sezoane, între 2018 şi 2020 (marcând 23 de goluri).

Conform presei din Marea Britanie, Wayne Rooney este aşteptat acum să semneze cu ocupanta locului 6 din liga secundă engleză, Birmingham.

Fostul mare atacant al lui Manchester United şi-a început cariera de antrenor pe banca lui Derby, tot în Championship, unde a condus echipa timp de 73 de partide, între ianuarie 2021 şi iunie 2022.

Afla mai multe despre: rooney 

viewscnt
Articole similare