Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olivier Giroud, prima reacţie după ce a intrat în poartă şi a salvat-o pe AC Milan în faţa lui Puşcaş: "Nu credeam că voi trăi asemenea emoţii"

Olivier Giroud, prima reacţie după ce a intrat în poartă şi a salvat-o pe AC Milan în faţa lui Puşcaş: "Nu credeam că voi trăi asemenea emoţii"

Serie A

Comentarii

Atacantul Olivier Giroud a fost nevoit să intre în poartă la finalul meciului câştigat de AC Milan la Genoa, sâmbătă seara. Cel mai bun marcator al Franţei a reuşit o paradă decisivă, în minutele de prelungiri, chiar în faţa lui George Puşcaş.

După ce Mike Maignan a primit cartonaşul roşu în ultimele minute ale meciului din Serie A dintre Genoa şi AC Milan (0-1), disputat sâmbătă seara, Olivier Giroud a intrat în poartă. Stefano Pioli îşi făcuse toate schimbările, iar campionul mondial din 2018 a luat mănuşile şi a intrat între buturi.

"Ne-am gândit iniţial la Pulisic, dar nu era cea mai bună opţiune din cauza înălţimii sale (1,78 m). Olivier (1,93 m) a apărut soluţia potrivită şi a făcut o treabă bună. Ceea ce a reuşit el este întruchiparea stării noastre de spirit, a mentalităţii noastre, a unui grup care vrea să dea mereu totul", a explicat antrenorul Pioli.

Golgheterul all-time al Franţei a reuşit o dublă intervenţie decisivă, plonjând cu pumnul în faţa românului George Puşcaş şi apoi luând mingea chiar din faţa unui alt jucător al gazdelor.

"Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar. Mi-am luat curajul în ambele mâini şi m-am aruncat la minge, fără să ştiu ce se va întâmpla. Nu credeam că voi trăi o asemenea emoţie pe această parte a terenului. Când eram mic, îmi plăcea să fiu portar", a spus Giroud pe platforma DAZN.

Cu această victorie, AC Milan a urcat pe primul loc în Serie A, depăşind-o pe Inter şi având două puncte avans.

Afla mai multe despre: puscasgiroudac milangenoa 

viewscnt
Articole similare