Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wesley Sneijder consideră că ar fi putut ajunge la nivelul lui Messi şi Ronaldo. "Nu am avut ambiţie. Am mai şi băut un pahar de vin la cină"

Wesley Sneijder consideră că ar fi putut ajunge la nivelul lui Messi şi Ronaldo. "Nu am avut ambiţie. Am mai şi băut un pahar de vin la cină"
Comentarii

Finalist al Cupei Mondiale din 2010 cu Olanda şi câştigător al Ligii Campionilor în acelaşi an cu Inter Milano, mijlocaşul olandez Wesley Sneijder a afirmat că ar fi putut fi la fel de bun precum Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

Wesley Sneijder este sigur de faptul că a avut la fel de mult talent precum greii Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, însă s-a mulţumit cu puţinul. Firea sa boemă l-a împiedicată să ajungă la nivelul celor doi fotbalişti, care împreună deţin 11 "Baloane de Aur". Cel mai aproape de trofeu, Sneijder s-a aflat în 2010, atunci când s-a clasat pe locul 4, în spatele lui Leo Messi, Xavi şi Andres Iniesta.

"Aş fi putut ajunge ca Messi sau Ronaldo. Dar pur şi simplu nu am avut ambiţie. Am apreciat viaţa. Uneori am mai băut şi un pahar de vin la cină. Leo şi Cristiano sunt diferiţi, ei au făcut numeroase sacrificii. Şi cariera mea a fost incredibilă", a a afirmat el, într-un interviu pentru jurnalistul italian Gianluca Di Marzio.

Wesley Sneijder a început fotbalul la Ajax Amsterdam. După 5 ani la prima echipă, a fost vândut la Real Madrid, însă după doar doi ani a fost cedat la Internazionale Milano, acolo unde a cunoscut cea mai bună formă a carierei. A cucerit tripla cu Interul lui Jose Mourinho: Serie A, Cupa Italiei şi Liga Campionilor, în 2010, an în care a jucat şi finala Cupei Mondiale cu Olanda, pierdută în faţa Spaniei, scor 0-1, în prelungiri. În 2013 s-a transferat la Galatasaray, iar în 2017 ajungea la Nice. După doar un sezon, Sneijder a semnat cu Al-Gharafa din Qatar, unde avea să se şi retragă. 

Pentru naţionala Olandei a bifat 134 de partide şi a marcat 31 de goluri, fiind cel mai selecţionat olandez din istorie. La marcatori, este "doar" pe locul 10.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare