Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

West Ham - Aston Villa 1-1, în ultimul meci al etapei din Premier League. Gazdele, două goluri anulate de VAR

West Ham - Aston Villa 1-1, în ultimul meci al etapei din Premier League. Gazdele, două goluri anulate de VAR

Premier League

Comentarii

West Ham şi Aston Villa au oferit un meci în care ambele echipe au marcat. A fost ultima partidă din etapa de weekend din Premier League.

West Ham şi Aston Villa, meci cu multe goluri, dar doar două validate

West Ham şi Aston Villa au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 29-a din Premier League. Arbitrajul VAR i-a anulat lui West Ham două goluri, ambele pentru henţ comis de marcatori.

West Ham a deschis scorul în minutul 29 al meciului de pe London Stadium, prin Michail Antonio, care a înscris cu o lovitură de cap. 

Imediat după pauză, în minutul 48, acelaşi Michail Antonio a trimis balonul în plasă, dar arbitrul Jarred Gillett a anulat golul după consultarea VAR, pentru un henţ la autorul golului. 

Echipa lui Unai Emery a egalat în minutul 79, prin conlucrarea a doi jucători intraţi în repriza secundă. Moussa Diaby a pasat ideal şi Nicolo Zaniolo a înscris pentru 1-1.

În minutul 90+6, West Ham a marcat prin Soucek, dar după consultarea VAR golul a fost anulat pentru că cehul a împins mingea în plasă cu braţul. 

Meciul a fost prelungit cu 14 minute şi s-a încheiat la egalitate, un 1-1 care nu prea ajută niciuna dintre cele două formaţii.

Aston Villa este pe locul al patrulea în clasamentul din Premier League, cu 56 de puncte, în timp ce West Ham United a adunat 44 de puncte şi ocupă poziţia a 7-a.

Afla mai multe despre: premier leaguewest hamaston villa 

viewscnt
Articole similare