Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi a cerut de urgenţă un transfer la Barcelona: "Trebuie să-l luăm!". Fotbalistul a semnat

Xavi a cerut de urgenţă un transfer la Barcelona: "Trebuie să-l luăm!". Fotbalistul a semnat

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani) a cerut de urgenţă un transfer la Barcelona. Antrenorul l-a vrut foarte mult pe Dani Alves (38 de ani), iar fotbalistul a semnat cu formaţia catalană. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a dezvăluit că Xavi i-a transmis că are nevoie de Alves, iar clubul a făcut tot posibilul să-l transfere.

Xavi a cerut de urgenţă un transfer la Barcelona: "Trebuie să-l luăm!". Fotbalistul a semnat

La prezentarea oficială a lui Dani Alves, care a devenit din nou jucătorul Barcelonei, după ce a mai jucat între 2008 şi 2016 pentru club, Joan Laporta a dezvăluit că transferul brazilianului a fost dorinţa expres a lui Xavi. Laporta a spus în faţa jurnaliştilor că Xavi a cerut de urgenţă transferul lui Dani Alves, care a semnat şi s-a întors pe Camp Nou, liber de contract.

"L-am întrebat pe xavi dacă vrea să-l semnăm pe Dani, pentru că are liber. Xavi mi-a spus 'Am nevoie de Dani Alves în echipă, e important', iar lucrurile s-au întâmplat aşa cum trebuie. E aici!", a spus Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, la prezentarea oficială a lui Dani Alves.

La revenirea pe Camp Nou, Dani Alves a primit numărul 8 pe tricou, după ce a mai îmbrăcat tricourile cu numele 20, 2, 22 şi 6.

Dani Alves a spus, la prezentarea oficială, că misiunea sa şi a lui Xavi e să readucă bucuria în vestiarul Barcelonei:  "I-am spus preşedintelui, 'Îţi garantez că pot ajuta echipa! Sunt o mulţime de jucător tineri şi ei trebuie să înveţe ce înseamnă Barcelona, pot să-i învăţ. Misiunea mea şi a lui Xavi e să readuce bucuria în vestiar şi doar împreună putem face asta !", a spus brazilianul.

Laporta nu exlcude revenirea lui Xavi la Barcelona: "Nu ştii niciodată!"

La aceeaşi conferinţa de presă, de prezentare a lui Dani Alves, Joan Laporta a vorbit şi despre posibilitatea ca Messi să revină pe Camp Nou, la fel ca fundaşul brazilian. Preşedintele Barcelonei a spus că nu exclude nicio variantă în acest caz, deşi Messi abia a semnat cu PSG şi mai are contract până în 2023. "Nu exclud nimic. S-a întâmplat cu Dani, vârsta e doar un număr. E un jucător uriaş. Nu pot să prezic ce se va întâmpla mâine, încă jnoacă şi ar un contract cu alt club. Nu ştii niciodată", a spus Joan Laporta, în faţa jurnaliştilor, potrivit italianului Fabrizio Romano.

 

Afla mai multe despre: dani alvesxavitransferbarcelona 

viewscnt
Articole similare