Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi a spus totul: "Da, am primit ofertă!". De ce a refuzat să antreneze Barcelona, deşi oficialii catalani s-au dus după el în Qatar

Xavi a spus totul: "Da, am primit ofertă!". De ce a refuzat să antreneze Barcelona, deşi oficialii catalani s-au dus după el în Qatar

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (39 de ani), antrenor lui Al Sadd, a avut pe masă o ofertă clară de a antrena FC Barcelona, după ce a scris istorie ca jucător la clubul catalan, dar a refuzat. "Arhitectul", aşa cum era poreclit pe vremea când juca, a dezvăluit şi motivul pentru care a ales să spună ofertei venite de la clubul blaugrana, după ce a negociat cu conducerea grupării de pe Camp Nou.

Eric Abidal şi Oscar Grau, doi oficiali ai FC Barcelona, s-au deplasat în Qatar într-o încercare fulger de a-l convinge pe Xavi să-l înlocuiască pe Ernesto Valverde şi să vină să antreneze pe Camp Nou. Totuşi, după ce a negociat cu cei doi oameni din cadrul clubului, Xavi a ales să refuze oferta de a sta pe banca clubului unde a scris istorie ca jucător. La câteva zile după întâmplare, şi după ce Barcelona l-a instalat pe Quique Setien pe banca tehnică, Xavi a ales să dezăvluie şi motivul alegerii sale.

"Da, am primit ofertă de la Barcelona, în prezenţa lui Abidal şi Oscar Grau, însă nu am accpetat. În special pentru că este mult prea devreme pentru mine să antreneze Barcelona. Însă, să nu se îndoiască cineva, visul rămâne să antrenez Barcelona într-o zi",  spus Xavi, care mai apoi a vorbit despre noul tehnician al catalani, Quique Setien: "Mă încântă Setien, modul în care lucrează. Sper să aibă succes pe banca Barcelonei", a mai spus Xavi.

  • Barcelona - Granada e primul meci al lui Quique Setien ca antrenor al catalanilor, duminică, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Xavi Hernandez antrenează la Al Sadd din iulie 2019, după ce a jucat pentru clubul qatarez în ultimii patru ani ai cariereis ale de fotbalist. Cu fostul fotbalist, crescut de Barcelona, la cârmă, Al Sadd este pe locul trei în clasamentul campionatului din Qatar, cu 21 de puncte, la nouă lungimi distanţă de liderul Al Duhail. Al Sadd are, însă, un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: xavimotivrefuzfc barcelona 

viewscnt
Articole similare