Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi nu s-a ferit de cuvinte la adresa lui Istvan Kovacs! Tehnicianul l-a "pulverizat" şi după meci: "Arbitrul a distrus TOT"

Xavi nu s-a ferit de cuvinte la adresa lui Istvan Kovacs! Tehnicianul l-a "pulverizat" şi după meci: "Arbitrul a distrus TOT"

FC Barcelona

Comentarii

Xavi, antrenorul celor de la FC Barcelona, a vorbit despre înfrângerea şi eliminarea echipei sale din faza sferturilor de finală ale UEFA Champions League, în faţa celor de la Paris Saint-Germain, scor 4-1, 6-4 la general.

Ibericul nu s-a putut abţine şi a făcut referire la prestaţia arbitrului central al partidei de pe Stadionul Olimpic din Barcelona, Istvan Kovacs. Românul i-a arătat cartonaşul roşu lui Ronald Araujo în minutul 29, după o intervenţie asupra lui Bradley Barcola, din postură de ultim apărător.

Kovacs nu s-a oprit la un singur cartonaş roşu şi l-a trimis chiar pe Xavi în tribună! Managerul catalanilor a reacţionat nervos, iar gestul său a fost sancţionat cu roşu, de Istvan Kovacs. În minutul 60, Joao Cancelo a intervenit imprudent asupra lui Ousmane Dembele, iar Istvan Kovacs a dictat o lovitură de la 11 metri, transformată de Kylian Mbappe.

După neînţelegeri la finalul partidei, între Xavi şi Istvan Kovacs, Xavi a continuat să facă referire la incidentele din timpul partidei, şi în timpul flash-interviului.

Xavi: "I-am spus arbitrului că a fost un dezastru"

"Sunt nemulţumit, supărat. Unsprezece contra unsprezece eram bine organizaţi. Pentru mine este prea dur cartonaşul roşu, la acea fază. Nu ne-a fost bine în zece, iar de atunci a fost un alt joc. Am ezitat la schimbare pentru că Pedri vine după o accidentare. Oricât am vorbi, eliminarea a decis totul.

Este păcat că munca unui sezon întreg se încheie din cauza unei decizii de arbitraj. Mi-ar fi plăcut să joc unsprezece contra unsprezece în fiecare minut. Acea eliminare a fost fără rost.

I-am spus arbitrului că a fost foarte rău, că a fost un dezastru. A distrus întreaga dublă manşă. A schimbat totul. Nu-mi place să vorbesc despre arbitri, dar trebuie să o spunem, nu putem să tacem. Barça va încerca din nou. Am avut o campanie în Champions League foarte demnă, remarcabilă aş spune.", a declarat Xavi, la capătul partidei de la Barcelona.

Afla mai multe despre: fc barcelonaxaviistvan kovacspsgparis saint germainuefa champions leaguechampions league 

viewscnt
Articole similare