Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi, optimist înaintea debutului Barcelonei în noul sezon: "Momentul adevărului începe!". A analizat toate mutările

Xavi, optimist înaintea debutului Barcelonei în noul sezon: "Momentul adevărului începe!". A analizat toate mutările

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (42 de ani), antrenorul Barcelonei, a susţinut prima conferinţă de presă din acest sezon. Tehnicianul a vorbit despre ambiţiile din sezonul care stă să înceapă şi a declarat că e foarte optimist în ceea ce priveşte înregistrarea noilor transferuri la Liga Profesionistă din Spania.

Barcelona începe noul sezon de LaLiga, în direct la Orange Sport, sâmbătă, 13 august, de la ora 22:00, cu Rayo Vallecano.

Xavi, optimist înaintea debutului Barcelonei în noul sezon: "Momentul adevărului începe!". A analizat toate mutările

Barcelona a avut o vară incendiară, cu o campanie de achiziţii foarte bună. Raphinha, Lewandowski sau Kounde au fost transferaţi pe Camp Nou, iar pe umerii lui Xavi atârnă acum greu presiunea rezultatelor. Înaintea primului meci din noul sezon, cu Rayo Vallecano, Xavi a vorbit înaintea startului noului sezon.

"Momentul adevărului începe mâine. Suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte înregistrarea jucătorilor noi, avem timp, clubul face un efort uriaş. Mai multe transferuri? Planificăm, vedem ce se întâmplă până pe 31 august. Trebuie să fie plecări pentru a mai putea face transferuri, vom munci pentru asta. Muncim să avem o echipă competitivă.

Aubameyang? E important pentru mine, sunt foarte mult de el. De Jong? La fel. Raphinha e diferit faţă de orice alt brazilian cu care am jucat. Seamănă cu Neymar, dar şutează ca Rivaldo. E un jucător care trebuie să facă diferenţa!", a spus Xavi, la întâlnirea cu jurnaliştii.

Ce transferuri a făcut Barcelona în această vară

Raphinha (Leeds) - 48 de milioane, plus alte bonusuri care pot ridica suma la 65
Jules Kounde (Sevilla) - 50 de milioane de euro, plus alte bonusuri
Robet Lewandowski (Bayern) - 45 de milioane de euro, plus alte bonusuri
Franck Kessie (AC Milan) - Gratis
Andreas Christensen (Chelsea) - Gratis

Pe lângă aceştia, Barcelona e foarte aproape să-l ia şi pe Marcos Alonso (31 de ani) de la Chelsea, cu care are deja o înţelegere pentru transfer, dar aşteaptă să-şi rezolve problemele în ceea ce priveşte înregistrarea primelor transferuri.

Afla mai multe despre: xavibarcelonadebutlaligaconferinta 

viewscnt
Articole similare