Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi vrea să o antreneze pe Barcelona: "E visul meu să ajung acolo şi să reuşesc la clubul de suflet!"

Xavi vrea să o antreneze pe Barcelona: "E visul meu să ajung acolo şi să reuşesc la clubul de suflet!"

FC Barcelona

Comentarii

Xavi a fost ofertat în ianuarie de Barcelona, dar a refuzat, preferând să continue la Al Sadd. Presa catalană a specificat atunci că Xavi ar fi refuzat pentru că nu vrea să preia echipa în plin sezon.

Fostul mijlocaş al catalanilor şi-a început cariera de antrenor în 2019 şi spune că încă învaţă: "Trebuie să mă adaptez la cariera de antrenor. E total ceva nou faţă de cariera de jucător. Încerc să învăţ. Normal că strategia de joc pe care vreau să o aplic e aceea învăţată la Barcelona, în special de la Guardiola. Pentru mine Pep e cel mai mare antrenor şi mă bucură faptul că pot comunica cu el pentru a învăţa cât mai mult".

Întrebat de cei de la La Vanguardia dacă ar vrea să antreneze Barcelona, Xavi a răspuns promt: "Vreau să mă întorc la Barca. E visul meu să antrenez şi să reuşesc ca antrenor la clubul meu de suflet". Deja fostul şesar de pe Nou Camp spune că are şi un plan de transferuri: "Cu siguranţă aş transfera extreme, iar Neymar ar fi o soluţie excelentă. Un transfer spectaculos care cunoaşte şi filosofia clubului. Barca are nevoie de extreme. De jucători de viteză precum Jadon Sancho sau Gnabry, pentru că jocul din faţă nu mai are viteză".

Soluţia de avarie găsită de clubul blaugrana în ianuarie, Quique Setien, ar putea fi dar afară cu mult înainte de terminarea contractului, mai ales dacă clubul catalan nu va câştiga nici un trofeu în ceea ce va reprezenta sezonul 2019/2020.

Afla mai multe despre: xavifc barcelona 

viewscnt
Articole similare