Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Young Boys Berna, gata de duelul cu CFR Cluj, din Europa League. "Trebuie să fim atenţi la fazele fixe. Ne vom concentra pe duelurile directe cu adversarii"

Young Boys Berna, gata de duelul cu CFR Cluj, din Europa League. "Trebuie să fim atenţi la fazele fixe. Ne vom concentra pe duelurile directe cu adversarii"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj întâlneşte formaţia elveţiană Young Boys Berna, joi, de la ora 22, într-o partidă din etapa a 2-a din grupele Europa League. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport.

Elveţienii consideră că au analizat foarte bine echipa CFR-ului şi speră să nu plece cu mâna goală din România. Chiar dacă nu a vrut să dea nume, antrenorul principal al celor de la Young Boys, Gerardo Seoane, a declarat că, în urma analizei video, trei jucători de la CFR Cluj s-au evidenţiat în mod special.

"Ca orice joc internaţional, va fi foarte greu din punct de vedere fizic, iar echipa adversă va avea un nivel de intensitate foarte crescut. Totuşi, sper să avem un joc de calitate. În analiza video am descoperit că avem un adversar imbatabil în ultimele meciuri, cu foarte multă experienţă. Sperăm să găsim soluţii în acest sens, să punem presiune pentru a-i determina să facă greşeli. Am văzut în analiza video care sunt  aspectele puternice ale echipei adverse şi am luat măsuri în acest sens. Au jucători puternici, aşa că ne concentrăm pe duelurile directe ale acestora. Am observat că CFR este o echipă foarte omogenă, puternică, care joacă solidar. Am identificat trei jucători problemă care vor infleunţa evoluţia jocului, dar nu doresc să îi numesc", a declarat Gerardo Seoane, la conferinţa de presă premergătoare duelului de la Cluj.

În primul meci, Young Boys a pierdut, acasă, cu AS Roma, scor 1-2, la capătul unui meci foarte încins, în care elveţienii s-au ridicat la nivelul unui meci european. Jucătorii campioanei Elveţiei vor să obţină primele puncte din această grupă, din care mai fac parte AS Roma şi TSKA Sofia.

"Sunt de acord cu ceea ce a zis antrenorul nostru: Ne aşteptăm la un meci echilibrat, în care adversarul nostru va juca foarte agresiv. Am văzut şi din analiza video că ne confruntăm cu o echipă puternică. Am analizat modul în care coordonează mingea, dar antrenorul ne-a pregătit foarte bine pentru meci. Trebuie să fim foarte atenţi la aceste faze fixe şi mai ales să nu le generăm. Ne vom concentra pe duelurile directe cu adversarii", a declarat şi portarul David von Ballmoos.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare