Experiențe împreună.
You are here:

Young Boys şi-a făcut deja planurile pentru calificarea în primăvara europeană. Antrenorul Seoane: "Avem nevoie de o remiză, dar mai bine câştigăm cu CFR"

Young Boys şi-a făcut deja planurile pentru calificarea în primăvara europeană. Antrenorul Seoane: "Avem nevoie de o remiză, dar mai bine câştigăm cu CFR"galerie foto
Comentarii

Antrenorul lui Young Boys Berna, Gerardo Seoane, a declarat, joi seară, după penultima etapă a grupelor Europa League, că aşteaptă o victorie din partea jucătorilor săi în meciul cu CFR, deşi echipa elveţiană s-ar califica în faza următoare a competiţiei şi cu o remiză.

“Pentru noi, situaţia în grupă este pozitivă. Cu o victorie acasă, cu CFR Cluj, ne-am califica. Ne vom califica şi cu o remiză, dar mai bine să câştigăm, ar fi foarte important pentru club”, a spus Seoane.

Young Boys Berna a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, de AS Roma, iar CFR Cluj a remizat acasă cu ŢSKA Sofia, scor 0-0, în grupa A din Europa League.

AS Roma este deja calificată în 16-imile competiţiei. În ultima etapă, Young Boys şi CFR Cluj se vor confrunta, joia viitoare, pentru a termina grupa pe locul doi şi pentru a obţine un loc în primăvara europeană. CFR Cluj are nevoie de victorie la Berna.

viewscnt
Articole similare
Anuntul cel mare facut de Bianca Andreescu in legatura cu orientarile sale sexuale. Este sau nu...