Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic exultă după Dinamo - Poli Iaşi 1-0! Croatul ştie unde suferă echipa sa: ”Asta este problema noastră”

Zeljko Kopic exultă după Dinamo - Poli Iaşi 1-0! Croatul ştie unde suferă echipa sa: ”Asta este problema noastră”

Superliga

Comentarii

Zeljko Kopic a tras concluziile după ce Dinamo a obţinut prima victorie din play-out, 1-0 contra lui Poli Iaşi.

„Am avut multe ocazii să înscriem mult mai rapid, dar e bine că am obţinut toate cele trei puncte. Am încercat cu mulţi jucători şi Ahmed a marcat un gol important. Ahmed este unul dintre jucătorii care nu au jucat foarte mult, dar are calitate. I-am spus unde să joace, dar totul se datorează calităţii sale.

Acea situaţie a fost grea pentru toată lumea, el a avut şi cartonaş galben (n.r. Homawoo) şi am decis să îl schimb. Nu a jucat slab, a fost OK, dar asta a fost situaţia.

De când am ajuns aici, situaţia a fost foarte grea. Partea mentală a fost mereu complicată, trebuie să construim relaţii şi în această săptămână am încercat acest lucru. Dacă nu ai energie bună, nu poţi lega o relaţie.

În acest meci am arătat că avem caracter şi că putem să ieşim dintr-o situaţie grea. (n.r. Aţi marcat doar un gol astăzi) Asta e problema noastră, cred că am creat multe faze, dar nu am putut marca. Asta e problema de la începutul sezonului. Tot ce putem să facem este să încercăm mai mult şi să vedem cum vor reacţiona jucătorii”, a spus Kopic, după Dinamo 1-0 Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: dinamopoli iaşikopic 

viewscnt
Articole similare