Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Totul a fost împotriva noastră”. Discursul lui Tony, după eşecul din prelungiri cu Dinamo: ”E foarte nasol, dar durerea o să ne facă mai puternici”

”Totul a fost împotriva noastră”. Discursul lui Tony, după eşecul din prelungiri cu Dinamo: ”E foarte nasol, dar durerea o să ne facă mai puternici”

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Tony da Silva (43 de ani), a tras concluziile după eşecul moldovenilor de pe terenul lui Dinamo.

Dinamo Bucureşti a învins-o, pe teren propriu, pe Poli Iaşi, scor 1-0, în etapa a patra din play-out. În prima repriză, după o intrare dură, Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi, a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat, pe teren, un guler cervical.

Ieşenii au rămas în zece în minutul 20, când Rachid Bouhenna a faultat din postura de ultim apărător şi a primit direct cartonaşul roşu.

În minutul 30, Josue Homawoo a intrat dur, din spate, la Luca Mihai, iar jucătorul ieşean a fost lovit serios.

Meciul s-a întrerupt pentru patru minute, medicii i-au pus tânărului jucător un guler cervical, iar Mihai a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Arbitrul Ovidiu Haţegan i-a acordat lui Homawoo doar cartonaşul galben. Partida a fost decisă de golul marcat de Ahmed Bani, în minutul 90+2,

Reacţia antrenorului de la Poli Iaşi. Ce discurs a avut Tony

La finalul meciului, Tony da Silva a fost extrem de dezamăgit de maniera de arbitraj din această partidă, dar s-a arătat mândru de jucătorii săi.

De asemenea, antrenorul lui Poli Iaşi a detaliat şi situaţia jucătorului Luca Mihai.

”Totul a fost împotriva noastră. Cea mai mare înfrângere a resimţit-o Luca Mihai. Are hematom. Pentru mine este ceva incredibil. Au murit deja nişte jucători pe teren de la intrări foarte dure.

Eu zic că am câştigat o echipă, băieţii au luptat. Nu meritam ceea ce s-a întâmplat. Nu vreau să vorbesc de arbitraj. Am mare respect pentru toată lumea.

Noi mergem acasă supăraţi. Băieţii au luptat şi nu s-au lăsat. Băieţii mei plâng. Le-am spus, astăzi plângem, pentru că nu meritam această înfrângere, şi durerea o să ne facă mai puternici în viitor. Din păcate, nu am luat niciun punct. 

E foarte nasol. E cel mai dureros pentru mine. Am pierdut un jucător care nu mai poate juca tot restul campionatului, accidentat foarte grav. După prima repriză a trebuit să fac două schimbări. Băieţii mei au încercat. Mă doare inima, din respect pentru băieţii mei”, a declarat Tony, după meci.

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out, cu 19 puncte, în timp ce Poli Iaşi este pe locul 8, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: poli iasisuperligatony da silva 

viewscnt
Articole similare