Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, adevărat transfer de Champions League. Zece milioane de euro pentru marea lovitură. Becali încearcă, dar se îndepărtează de fotbalist

FCSB, adevărat transfer de Champions League. Zece milioane de euro pentru marea lovitură. Becali încearcă, dar se îndepărtează de fotbalistgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de primul titlu de campioană, după o pauză de nouă ani.

Cu gândul deja la titlul mult aşteptat, Gigi Becali a început pregătirea listei de transferuri. Latifundiarul din Pipera a anunţat că, pe lângă ţintele pe care le are în campionatul intern, intenţionează să transfere şi un atacant din campionatul Portugaliei.

Rafa Mujica are parte de un sezon excelent la Arouca, cu 21 de goluri marcate în 33 de meciuri jucate. Astfel, atacantul a intrat în atenţia FCSB-ului, dar Gigi Becali are o mare problemă în efectuarea acestui transfer.

Conform presei din Portugalia, Mujica are o clauză de reziliere cu Arouca în valoare de 10 milioane de euro. Pe lângă acest aspect, Beşiktaş este şi ea interesată de transferul lui Mujica, astfel că şansele ca fotbalistul în vârstă de 25 de ani să vină în Superliga României în sezonul următor sunt extrem de reduse.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare