Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeul de la Melbourne. Prima reacţie a lui Djokovic, după victoria colosală în faţa lui Nadal: ”Sper că m-au privit şi ei”

Zeul de la Melbourne. Prima reacţie a lui Djokovic, după victoria colosală în faţa lui Nadal: ”Sper că m-au privit şi ei”

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic a vorbit imediat după ce a câştigat pentru a 7-a oară turneul de la Australian Open. Sârbul şi-a felicitat adversarul şi a avut de transmis un mesaj special pentru cei din familia sa.

”Vreau să-l felicit pe Rafa pentru ce ne-a demonstrat în acest turneu. A revenit după o accidentare grea şi joacă la acest nivel. Asta este definiţia sacrificiului în sport. Este uimitor ce am reuşit, n-am cuvinte, am reuşit să câştig un nou trofeu important în carieră.

Le mulţumesc celor din echipa mea. Este un sport individual, dar echipa din spate e foarte importantă. Îmi salut familia, soţia, sper că m-au privit şi sunt fericiţi acum pentru mine. Trofeele sunt şi mai speciale atunci când ai persoane dragi cu care să împărtăşeşti această bucurie. A fost un sprijin necondiţionat pe care mi l-au oferit în această perioadă.

Cred că acesta este cel mai grozav turneu din lume. Vara în Australia este o vibraţie incredibilă legată de tenis. E un respect uriaş şi o pasiune incredibilă aici. E o onoare să evoluez în faţa voastră şi vă mulţumesc pentru sprijin”, a spus Djokovic.

Afla mai multe despre: djokovicnadaltenis 

viewscnt
Articole similare