Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane a decis ca jucătorii Realului să nu facă "gardă de onoare" pentru rivali la El Clasico. VIDEO Reacţia ironică a lui Pique i-a încântat pe fanii Barcelonei :)

Zidane a decis ca jucătorii Realului să nu facă "gardă de onoare" pentru rivali la El Clasico. VIDEO Reacţia ironică a lui Pique i-a încântat pe fanii Barcelonei :)

FC Barcelona

Comentarii

Real Madrid nu îi va oferi gardă de onoare (jucatorii sa formeze un cordon si sa-i aplaude pe adversar) rivalei FC Barcelona, înaintea meciului de pe Camp Nou, dacă formaţia catalană îşi va asigura matematic titlul de campioană a Spaniei, până la întâlnirea programată pe 6 mai. Decizia îi aparţine antrenorului echipei madrilene, Zinedine Zidane.

Aseară, Barcelona s-a impus cu 3-1 în meciul cu Leganes şi a mai făcut un pas mare spre câştigarea titlului, iar fundaşul Gerard Pique a fost întrebat ce părere are despre decizia lui Zidane.

Reacţia lui Pique a fost cu siguranţă una pe gustul fanilor catalani. Fundaşul a început să râdă şi a răspuns, evident sarcastic: "Nu voi putea dormi la noapte...".

 

Ce declarase Zidane:

"Nu ştiu cât timp o să mă mai întrebaţi despre asta, dar răspunsul meu este foarte clar. Este decizia mea şi cu asta, basta! Nu înţeleg rostul gărzii de onoare şi nu va avea loc. Totuşi, suntem departe de finalul sezonului", a declarat Zidane, care a precizat că "Barcelona a stricat această tradiţie", amintind de faptul că jucătorii catalani au refuzat să-i onoreze pe madrileni după câştigarea Campionatului Mondial al Cluburilor. Atunci, catalanii au precizat că nu li se pare normal să facă acest gest în condiţiile în care Barcelona nu a participat în competiţia respectivă.

 

Afla mai multe despre: piquezidanereal madrid,  

viewscnt
Articole similare