Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane poartă discuţii cu soţiile şi copiii fotbaliştilor. Modul unic prin care antrenorul ţine în frâu vestiarul lui Real Madrid

Zidane poartă discuţii cu soţiile şi copiii fotbaliştilor. Modul unic prin care antrenorul ţine în frâu vestiarul lui Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se află pe locul 2 în Spania, iar ultimul meci disputat până ca toate ligile importante din Europa să fie suspendate, a fost un eşec dureros, scor 1-2, la Sevilla, cu Real Betis. O înfrângere care a venit puţin neaşteptat după victoria din „El Clasico”.

Acel meci de pe Estadio Benito Villamarín a produs multă nervozitate în vestiarul echipei blanco. Zidane însă vrea să ţină echipa unită, convins de faptul că sezon se va relua atât în Spania, cât şi în Liga Campionilor.

Planul antrenorului francez este unul bine stabilit. În fiecare săptămână există două şedinte video, la care i-au parte toţi jucătorii şi întregul staff tehnic. Zidane nu se interesează doar de parametrii fizici pe care sunt nevoiţi toţi jucătorii să îi respecte, ci stă de vorbă şi cu soţiile şi copiii jucătorilor. Un mod prin care se apropie şi mai mult de elevii săi.

În condiţiile în care sezonul s-ar relua, pentru Real Madrid primul meci va fi pe teren propriu cu Eibar, iar apoi ar trebui să se dispute returul din Liga Campionilor cu Manchester City.

Afla mai multe despre: real madridzidane 

viewscnt
Articole similare