Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ziua Z la FC Barcelona. Bartomeu a luat decizia: Setien şi alţi doi oameni din club, OUT după umilinţa cu Bayern!

Ziua Z la FC Barcelona. Bartomeu a luat decizia: Setien şi alţi doi oameni din club, OUT după umilinţa cu Bayern!

FC Barcelona

Comentarii

Ziua Z la FC Barcelona. Preşedintele Josep Maria Bartomeu a convocat, luni, o şedinţă de urgenţă la club, la finalul căreia ar urma să plece de pe Camp Nou antrenorul Quique Setien, dar şi oficialii Eric Abidal şi Oscar Grau. Decizia a fost luată după umilinţa traită de echipa blaugrana în meciul cu Bayern, 2-8 în sferturile de finală din Liga Campionilor!

Potrivit unor surse din club, se ştie deja ce decizii vor fi luate în cadrul şedinţei convocate, luni, de Josep Maria Bartomeu. Umilinţa cu Bayern cere măsuri imediate, iar acum se pare că acestea au fost luate deja. Potrivit presei din Spania, dar şi a italianului Gianluca Di Marzio, la şedinţa de luni Bartomeu va anunţa plecarea antrenorului Quique Setien, pe care îl confirmase pentru sezonul viitor înainte de umilinţa cu Bayern. Mai mul, se pare că de la club vor pleca şi directorul sportiv Eric Abidal, dar şi Oscar Grau, CEO-ul clubului.

Ronald Koeman, dorit la FC Barcelona după umilinţa cu Bayern din Ligă!

Meciul Barcelona - Bayern Munchen, încheiat 8-2 pentru bavarezi, cea mai mare umilinţă din istoria catalanilor în Liga Campionilor, a dinamitat de tot atmosfera şi aşa proastă de la club. În ceea ce priveşte antrenorul, varianta Ronaldo Koeman prinde din ce în ce mai mult contur. Olandezul a fost deja la FC Barcelona şi e principalul favorit să preia banca pe care Setien o va lăsa liberă. Potrivit celor de la Mundo Deportivo, Koeman şi-a anunţat agenţii imobiliari că are nevoie de una dintre casele pe care le deţine în Barcelona şi în acest moment sunt închiriate.

Afla mai multe despre: barcelonasetiensedintabartomeu 

viewscnt
Articole similare