Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic loveşte din nou! Mesajul emoţionant şi motivaţional al starului suedez: ”Nimeni nu credea în mine”

Zlatan Ibrahimovic loveşte din nou! Mesajul emoţionant şi motivaţional al starului suedez: ”Nimeni nu credea în mine”

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic se apropie de 39 de ani. Chiar şi aşa suedezul a rezistat 90 de minute pe teren în două meciuri consecutive din Serie A; totul la interval de doar 72 de ore!

În meciul de aseară cu Atalanta (1-1), starul lui AC Milan n-a mai marcat. Etapa trecută, contra celor de la Sassuolo, a reuşit o ”dublă”, care a asigurat victoria echipei sale cu scorul de 2-1.

Ibrahimovic se simte în formă, mai ales în contextul în care Milan a anunţat că i-a prelungit contractul lui Pioli. Dovada este reprezentată şi de ultima postare de pe contul său de Instagram, care i-a adus deja peste 500.000 de aprecieri.

”Aşa crezi că am terminat cu fotbalul, că în curând se va încheia cariera mea. Nu mă cunoşti. Eu a trebuit să lupt toată viaţa. Nimeni nu credea în mine, astfel că a fost nevoie să cred în mine însumi.

Anumite persoane au vrut să mă distrugă, însă m-au făcut să fiu mai viclean. Pentru toţi aceia ce se îndoiesc de mine, am doar un lucru să vă spun: nu sunt ca voi, pentru că eu nu sunt voi. Pentru că eu sunt Zlatan Ibrahimovic şi doar ce mă încălzesc!”, este noul mesaj, în stilul caracteristic al lui Zlatan, care precedă un clip video despre ascensiunea lui Ibra.

Ibrahimovic a reuşit, în acest sezon, opt goluri şi patru pase decisive pentru Milan, în 1.340 de minute jucate.  

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milanserie a 

viewscnt
Articole similare