Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic şi-a ales următoarea echipă! Dezvăluirea făcută de un suedez venit la Bucureşti

Zlatan Ibrahimovic şi-a ales următoarea echipă! Dezvăluirea făcută de un suedez venit la Bucureşti

Serie A

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) va pleca de la LA Galaxy la finalul acestui an, după ce suedezul a decis să nu îşi mai prelungească contractul cu formaţia din Major League Soccer. Unul dintre jucătorii Suediei deplasaţi la Bucureşti a făcut dezvăluirea.

Albin Ekdal, unul dintre jucătorii care va înfrunta România vineri seară şi totodată fost coleg cu Zlatan Ibrahimovic la naţională, a dezvăluit următoarea destinaţie a starului suedez. 

"Milan pare cea mai normală destinaţie. Nu îl văd la Bologna. Dacă ar fi să pariez, aş zice Milan", a declarat Ekdal, vice căpitanul Suediei. Ekdal, în vârstă de 30 de ani, este legitimat în acest moment la Sampdoria, dar a trecut şi pe la Bologna, club despre care s-a scris că este în pole position pentru aducerea lui Zlatan. 

Astfel, ar fi o revenire pentru Ibrahimovic la AC Milan, la aproape opt ani distanţă de când a părăsit capitala modei pentru banii şeicilor de la Paris Saint-Germain. La clubul rossonero, Zlatan a evoluat între 2010 şi 2012, fiind iniţial împrumutat de la Barcelona, destul însă încât să îi facă pe fanii clubului să se îndrăgostească de el şi să uite perioada petrecute de suedez la rivalele Juventus şi Inter Milano. De altfel, Ibra a recunoscut în mai multe rânduri că AC Milan este echipa la care s-a simţit cel mai bine. El a fost golgheterul campionatului în ediţia 2011-2012, cu 28 de reuşite, sezon în care Milan s-a bătut până în ultimele etape cu Juventus pentru titlul de campioană. 

În total, Ibrahimovic a marcat 56 de goluri şi a oferit 24 de assist-uri în 85 de apariţii pentru AC Milan.

Afla mai multe despre: ibrahimovicac milan 

viewscnt
Articole similare