Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zverev susţine că are simptome de Covid-19, dar federaţia de tenis a anunţat că ultimul lui test a fost negativ

Zverev susţine că are simptome de Covid-19, dar federaţia de tenis a anunţat că ultimul lui test a fost negativ

Tenis

Comentarii

Tenismenul german Alexander Zverev, locul 7 ATP şi cap de serie numărul 6, a declarat, duminică, după ce a fost eliminat în optimile de finală ale French Open de italianul Jannik Sinner, locul 75 ATP, că are simptome de Covid-19, informează presa internaţională.

"Sunt bolnav după meciul cu Cecchinato. Nu pot să respir, aşa cum puteţi auzi din vocea mea. Am avut şi febră. Da, nu sunt în cea mai bună stare fizică. Nu ar fi trebuit să joc. Dar speram să obţin o victorie în trei seturi sau ceva de genul acesta", a spus, după meci, Zverev, care a comis 47 de erori neforţate şi a reuşit doar 20 de puncte câştigătoare, într-o partidă pierdută cu 3-6, 3-6, 6-4, 3-6.

Tenismenul german a precizat că a avut o temperatură de 38 de grade Celsius după meciul de vineri, cu italianul Marco Cecchinato, apoi s-a arătat iritat de întrebarea unui jurnalist.

Zverev a fost criticat, în vară, după ce a fost surprins petrecând într-un restaurant, în ciuda faptului că a promis că se va autoizola în urma seriei de turnee Adria Tour iniţiată de Novak Djokovici, în timpul căreia mai mulţi jucători au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Federaţia Franceză de Tenis (FFT) a precizat că Alexander Zverev a efectuat ultimul test la 29 septembrie, aşa cum prevede protocolul sanitar, rezultatul fiind negativ şi că i s-a adus aminte jucătorului că următorul test trebuie făcut după cinci zile.

FFT a mai menţionat că Zverev nu a cerut asistenţă medicală înaintea meciului de duminică.

Afla mai multe despre: zverev 

viewscnt
Articole similare