Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A anunţat că donează 250.000 de dolari dacă Max Verstappen ratează titlul în următorul sezon din F1: "Nu ar fi cea mai proastă zi la birou să dăm"

A anunţat că donează 250.000 de dolari dacă Max Verstappen ratează titlul în următorul sezon din F1: "Nu ar fi cea mai proastă zi la birou să dăm"

Formula 1

Comentarii

Jeff Dodds, CEO-ul Formula E, a promis că va contribui cu 250.000 de dolari în scopuri caritabile dacă Max Verstappen de la Red Bull nu va reuşi să câştige al patrulea titlu consecutiv în Formula 1 în acest sezon, relatează Reuters.

Şeful Formula E pariază pe Verstappen în noul sezon de F1

Red Bull a câştigat 21 din 22 de curse anul trecut, în cel mai dominant sezon, în timp ce pilotul olandez de 26 de ani, Verstappen, a reuşit un record de 19 victorii.

De asemenea, Red Bull a câştigat 38 din ultimele 44 de curse.

"Dacă nu se accidentează sau dacă nu se întâmplă ceva nebunesc, în proporţie de 99% el (Verstappen) primeşte acel trofeu", a declarat Dodds într-un interviu acordat TNT Sports.

"Dacă oricare dintre ceilalţi 19 piloţi îl câştigă (campionatul de Formula 1), vom da un sfert de milion de dolari pentru organizaţia caritabilă aleasă de celălalt pilot care câştigă titlul. Nu ar fi cea mai proastă zi la birou să dăm o grămadă de bani în scopuri caritabile. Dar în mod absolut el va câştiga sezonul".

Formula E complet electrică s-a dovedit mai puţin previzibilă decât F1, cu trei câştigători diferiţi în trei curse până acum în cel de-al zecelea sezon care a început în ianuarie, dar atrage un public mult mai restrâns.

Dublul campion francez Jean-Eric Vergne este singurul pilot care a câştigat mai mult de un titlu în Formula E de la începutul seriei urbane, în 2014-2015.

"Dacă Lando (Norris de la McLaren) câştigă, vom merge să-l vizităm şi îi vom da un sfert de milion de dolari pentru organizaţia sa caritabilă. Absolut, fără întrebări", a declarat Dodds, care a preluat conducerea seriei electrice în iunie anul trecut.

Verstappen a impus ritmul în prima zi de teste de Formula 1, miercuri, iar sezonul va începe acolo la 2 martie.

Afla mai multe despre: max verstappenmax verstappen formula 1 

viewscnt
Articole similare