Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Vasile a răbufnit după eliminarea din Liga Campionilor. Arbitrii au fost luaţi în vizor: ”Uneori nu înţeleg ce se întâmplă...”

Adi Vasile a răbufnit după eliminarea din Liga Campionilor. Arbitrii au fost luaţi în vizor: ”Uneori nu înţeleg ce se întâmplă...”

Handbal

Comentarii

Vicecampioana CSM Bucureşti a ratat duminică, pe teren propriu, calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă de formaţia daneză Team Esbjerg, scor 33-31 (16-18), şi în returul sferturilor de finală.

Adi Vasile a răbufnit după eliminarea din Liga Campionilor. Arbitrii au fost luaţi în vizor: ”Uneori nu înţeleg ce se întâmplă...”

Vipers a eliminat în sferturi campioana României, Rapid Bucureşti (31-25, 40-31), Gyor a trecut de Odense (29-27, 37-28), FTC Budapesta a eliminat Metz Handball (26-32 şi 33-26), iar Team Esbjerg pe CSM Bucureşti (32-28, 33-31).

Principalele marcatoare ale partidei, care s-a jucat cu Sala Polivalentă plină, au fost Omoregie 8 goluri, Neagu 6, Dembele 6, pentru CSM, respectiv Breistol 7, pentru Team Esbjerg.

În tur, danezele au câştigat cu scorul de 32-28 (17-13), iar cu succesul din retur se califică la Turneul Final Four.

Adi Vasile, antrenorul „tigroaicelor”, s-a arătat dezamăgit de arbitraj la interviul de după meci. Vasile propune implementarea sistemului VAR şi în handbal.

„Sunt multe. Să fiu foarte sincer, primele sentimente sunt de mândrie pentru cât de mult s-au luptat fetele pe teren. Şi fetele, şi fanii au fost incredibili. Nu cred că puteam să facem mai mult astăzi. Nu cred că ne întâlnim de multe ori într-o ipostază ca asta, dar în situaţia dată, nu cred că puteam face mai mult. E dezamăgitor. E ultimul meci pentru noi în Liga Campionilor. Senzaţia de dinainte e că ori câştigi tot, ori pierzi tot.

Cred în primul rând că handbalul pentru dezvoltarea lui are nevoie de arbitraj video. Cred că într-un meci ca astăzi... Suntem oameni, putem greşi, avem doar doi ochi, dar cred că e mare nevoie de arbitraj video. Astăzi, pentru mult prea multe minute din joc am jucat fără apărarea noastră, fiind eliminate de multe ori. E greu să intri în joc. Uneori nu înţelegi ce se întâmplă. Sunt şi unele situaţii în care jucătoarele adverse au fost bune din punct de vedere teatral. 

Din păcate au fost multe detalii mici care au cântărit în favoarea lor şi e foarte greu”, a spus Adi Vasile.

Turneul Final Four din 2023 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie, cu participarea echipelor Vipers, deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, FTC Budapesta şi Team Esbjerg.

Cristina Neagu a izbucnit din nou în timpul unui interviu! "Am spus-o şi în engleză, o spun şi în română. Asemenea hoţie n-am mai trăit de la Campionatul European"

  • Pentru CSM Bucureşti a fost prima înfrângere a sezonului pe teren propriu în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: adi vasilecsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare