Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno nu şi-a luat gândul de la naţionala Italiei: ”Încă rămâne un vis”

Andrea Compagno nu şi-a luat gândul de la naţionala Italiei: ”Încă rămâne un vis”
Comentarii

Andrea Compagno a reuşit să marcheze primul său gol în China, în meciul pe care Tianjin Jinmen Tiger l-a câştigat cu Shenzen Xinpengheng (4-0).

Fostul atacant de la FCSB a declarat că încă nu a renunţat la visul de a îmbră tricoul naţionalei Italiei, după ce în urmă cu un an a fost selecţionat în lotul ”Squadrei Azzurra” în vederea unei acţiuni organizate de Roberto Mancini.

”Mă adaptez şi sunt fericit să fiu aici. Descopăr locuri minunate şi cred că m-am îmbogăţit enorm din punct de vedere cultural.

Echipa naţională a Italiei rămâne mai mult decât un vis. Dorinţa mea, încă din copilărie, a fost mereu să joc în Serie A. În Italia. Din păcate, însă, nu a existat niciodată o oportunitate concretă.

Nu mi-am creat niciodată aşteptări, dar nu pot nega că am sperat. După patru ani în care am construit multe, am avut nevoie de o schimbare”, a spus Andrea Compagno, potrivit Repubblica.

Andrea Compagno (27 de ani) este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro. Acesta a fost achiziţionat de Tianjin Jinmen Tiger de la FCSB în această iarnă, în schimbul sumei de 125.000 de euro.

Afla mai multe despre: andrea compagnoitalia,  

viewscnt
Articole similare