Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din fotbalul mare care l-a cucerit pe Pep Guardiola: "Ce face este sincer wow. Modul în care joacă este impresionant"

Antrenorul din fotbalul mare care l-a cucerit pe Pep Guardiola: "Ce face este sincer wow. Modul în care joacă este impresionant"

Premier League

Comentarii

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, l-a felicitat pe fostul său jucător Xabi Alonso, pentru rezultatele sale remarcabile la Bayer Leverkusen. "Este sincer...Wow!!", a spus Guardiola.

Guardiola îl laudă pe Xabi Alonso: "Ce face la Bayer Leverkusen este sincer wow!"

"Dacă îmi spuneţi despre munca pe care o face Xabi Alonso, sincer... WOW! Este singura echipă din fotbalul actual care este neînvinsă în toate competiţiile şi se luptă cu Bayern Munchen. Ei trec acum prin cea mai grea parte a sezonului", a avertizat el.

"Acum sunt într-o poziţie în care pot câştiga Bundesliga, o pot pierde, dar toată lumea crede că e gata. Asta este partea cea mai grea. Nu e gata până nu e gata. Dar nu este vorba doar de modul în care joacă... Nu au pierdut niciun meci în Liga Europa, în Cupa Germaniei şi în Bundesliga, iar modul în care joacă este impresionant", a spus el.

"Există mijlocaşi defensivi care îţi pun întrebări şi sunt foarte curioşi în privinţa jocului. Înţelegi că tipul ăsta, dacă s-ar retrage, acasă, s-ar plictisi, nu ar avea nimic de făcut şi ar spune: "Bine, mă întorc la meseria de fotbalist". În mod normal, mijlocaşi ca el, (Javier) Mascherano, (Sergio) Busquets... Mijlocaşii pe care i-am avut, Rodri, (Ilkay) Gündogan, ei vor fi implicaţi în fotbal pentru că au o viziune globală", a spus Guardiola.

Xabi Alonso are deja un sezon istoric la cârma lui Bayer Leverkusen. Lider în Bundesliga la 8 puncte de Bayern Munchen, încă în cursă în Liga Europa şi Cupa Germaniei, clubul german se află la o serie de 33 de meciuri fără înfrângere.

Afla mai multe despre: pep guardiolapep guardiola manchester cityxabi alonso 

viewscnt
Articole similare