Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul de Champions League i-a şocat pe Cosmescu şi Panduru. ”Este o ruşine! Ia nişte decizii de ţi se face părul măciucă” | EXCLUSIV

Arbitrul de Champions League i-a şocat pe Cosmescu şi Panduru. ”Este o ruşine! Ia nişte decizii de ţi se face părul măciucă” | EXCLUSIV

Arbitraj

Comentarii

Radu Petrescu nu a scăpat fără critici nici după etapa 16-a din Superligă, în care a fost la centru la meciul dintre UTA şi Oţelul. La finalul meciului, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu nu i-au dat notă de trece arbitrului bucureştean, care este pe lista FIFA din 2012.

În al doilea minut de joc, Radu Petrescu a indicat punctul cu var, după un duel între Teles (Oţelul) şi Conte (UTA). Arbitrajul video nu a intervenit, iar Oţelul a deschis scorul prin Alex Pop. Deşi este clar că a existat un contact între cei doi jucători, căderea fotbalistului oţelar i-a surprins pe invitaţii din studioul Orange Sport, Teles ridicând piciorul stâng, deşi a fost atins pe dreptul.

Radu Petrescu arbitrează în Champions League, dar a fost pus la zid. ”Ia nişte decizii de ţi se face părul măciucă”

Panduru: Mi se pare că la căderea aia îi zboară mai degrabă stângul decât dreptul. Îi pleacă stângul fără nicio atingere. El cade pe partea stângă.

Bogdan Cosmescu a fost cel mai vehement la adresa lui Petrescu şi a reamintit faza de la Petrolul 2-2 FCSB, când Radu Petrescu nu l-a eliminat pe Dawa, după un fault dur la Hanca.

Cosmescu:  Este o ruşine de penalty! Regulamentul va spune că este contact, dar este o ruşine de penalty. Nu are meci (n.r. Radu Petrescu) să ia 2-3 decizii să nu ţi se facă părul măciucă. Lui Dawa nu îi dă roşu la meciul cu Petrolul, când i-a rupt piciorul clui Hanca. Până şi în Champions League s-a plâns lumea de el.

Constantin Zotta, expertul Orange Sport în decizii de arbitraj, a spus, de asemenea, că nu se impunea acordarea unui penalty.

Zotta: Mie mi se pare acordat cu foarte multă uşurinţă. 

  • VIDEO cu faza

Afla mai multe despre: basarab pandurubogdan cosmescuarbitraj 

viewscnt
Articole similare