Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen - Union Berlin, amânat din cauza ninsorilor abundente din Bavaria

Bayern Munchen - Union Berlin, amânat din cauza ninsorilor abundente din Bavaria

Bundesliga

Comentarii

Meciul dintre Bayern şi Union Berlin, din etapa a 13-a a Bundesligii germane, programat sâmbătă, de la ora 16.30, a fost amânat din cauza ninsorilor abundente din Bavaria, a anunţat compania de transport public din Munchen (MVG), citată de AFP.

"Dragi pasageri, meciul de fotbal dintre Bayern Munchen şi Union Berlin de astăzi, de la ora 15.30 (ora 16.30 - ora României), de la Fröttmaning, a fost anulat", a explicat MVG într-un mesaj pe site-ul său.

Liga Germană de Fotbal a confirmat amânarea, precizând că proprietarul Allianz Arena a "închis accesul la stadion din cauza ninsorilor abundente şi persistente". DFL nu a anunţat încă o nouă dată pentru meci.

În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, la Munchen au fost ninsori abundente, stratul de zăpadă atingând câteva zeci de centimetri.

Ninsorile din sudul Bavariei au dus la o reducere drastică a serviciilor feroviare. "Din cauza ninsorilor abundente, probabil că nu va exista trafic aerian astăzi până la prânz", a anunţat şi aeroportul din Munchen pe site-ul său.

Bayern Munchen este pe locul doi în Bundesliga, la două puncte în spatele liderului, Bayer Leverkusen. Union Berlin, locul patru în sezonul trecut de Bundesliga se află pe ultimul loc în acest moment, cu şapte puncte după 12 meciuri disputate.

 

Afla mai multe despre: bayern munchenunion berlinbundesligaamanat 

viewscnt
Articole similare