Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 3 decembrie 2023. Golurile nu lipsesc niciodată în Premier League

Biletul Zilei AZI 3 decembrie 2023. Golurile nu lipsesc niciodată în Premier League

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de duminică vine cu două evenimente din cel mai tare campionat al lumii, Premier League. Cota totală pe care biletul nostru o are este 2.23, iar meciurile alese sunt aparte, Chelsea –Brighton, respectiv Liverpool – Fulham.

Biletul Zilei AZI 3 decembrie 2023

Ai rotiri gratuite la Betano pe toata durata lunii Decembrie. Deschidem biletul cu partida dintre Chelsea şi Brighton, una dintre cele mai interesante ale rundei XIV. Chelsea a pierdut la scor în ultima etapă de campionat, în deplasarea de la Newcastle, scor 4-1, Mauricio Pochettino descriind jocul „albaştrilor” drept „cel mai slab din acest sezon”. Evoluţia celor de la Chelsea a lăsat de dorit, deşi ultimele trei partide oficiale până la deplasarea de pe St. James' Park au fost foarte bune, incluzând victoriile cu Tottenham (1-4) şi Blackburn (2-0), plus egalul cu Manchester City, scor 4-4. În prezent, gazdele se află pe locul 10 în clasamentul din Premier League, la şase puncte distanţă de adversara de astăzi, Brighton, care ocupă locul opt. Brighton a avut un start ezitant de stagiune, însă prestaţiile echipei pregătite de Roberto De Zerbi au devenit din ce în ce mai bune şi mai constante.

„Pescăruşii” sunt neînvinşi în ultimele patru partide de campionat, care includ victoria de săptămâna trecută de la Nottingham Forest, scor 2-3, şi alte trei remize. Mai mult, Brighton şi-a asigurat prezenţa în fazele eliminatorii ale Europa League joi, la finalul partidei de la Atena, contra lui AEK, pe care a câştigat-o la limită, scor 0-1. Moralul oaspeţilor este foarte bun, aşa că vor dori să continue seria bună şi să plece cu cel puţin un punct la finalul deplasării de pe Stamford Bridge. Pariul pe care l-am ales este „Peste 2.5 goluri”, un pronostic în care trebuie să avem mare încredere, deoarece puterea ofensivă a ambelor grupări a început să arate tot mai bine, mai ales a lui Chelsea, care a marcat de nouă ori în ultimele cinci jocuri de campionana.

Biletul Zilei AZI 3 decembrie 2023

Vezi ce alte pronosticuri ofera Andrei Dumitru pe site-ul sau. Liverpool – Fulham este celălalt meci de pe bilet, o confruntare ce pare mult mai dezechilibrată la prima vedere. Liverpool a remizat în deplasarea de la Manchester City, în cel mai recent meci de campionat, scor 1-1, şi rămâne pe poziţia a patra în clasament, cu 28 de puncte acumulate (V8, E4, Î1), la egalitate cu Aston Villa, care are un golaveraj mai slab. „Cormoranii” au obţinut biletele pentru optimile de finală în Europa League, după ce au câştigat la scor meciul cu LASK Linz, scor 4-0, înainte cu o etapă de finalul fazei grupelor, aşa că Jurgen Klopp se poate gândi în perioada următoare doar la competiţiile interne. Gazdele rămân neînvinse în ultimele şase etape de Premier League, iar pe Anfield se va deplasa Fulham, o formaţie ce nu mai are strălucirea din sezonul trecut.

Londonezii se află abia pe locul 14 în clasament, cu numai 15 puncte strânse (V4, E3, Î6), iar stagiunea curentă se anunţă una concentrată pe salvarea de la retrogradare. Fulham a câştigat primul meci după patru etape de campionat weekendul trecut, cu Wolves, scor 3-2, şi acum urmează o serie de partide din care echipa pregătită de Marco Silva trebuie să obţină cât mai multe puncte, după meciul cu Liverpool urmând jocurile cu Nottingham Forest şi West Ham, echipe care sunt într-o situaţie asemănătoare lui Fulham. Liverpool s-a impus în meciul de pe Anfield din sezonul trecut, la limită, scor 1-0, iar astăzi ne aşteptăm la un meci mult mai intens şi spectaculos. Atacul gazdelor a arătat foarte bine pe parcursul partidei cu LASK, iar pariul pe care îl propunem este „Peste 2.5 goluri”, ce are cota 1.44.  

Biletul Zilei 3 decembrie 2023
Chelsea – Brighton – Peste 2.5 goluri @ 1.55
Liverpool – Fulham – Peste 2.5 goluri @ 1.44
Curs final: 2.23

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare