Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, concluzii dure după U Cluj - Botoşani 3-0: ”1-0 sau 7-0 e la fel”

Bogdan Andone, concluzii dure după U Cluj - Botoşani 3-0: ”1-0 sau 7-0 e la fel”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Botoşani, Bogdan Andone (49 de ani), a tras concluziile după eşecul dur suferit la debutul în play-out.

FC Botoşani a pierdut meciul din deplasare cu U Cluj, scor 0-3, în primul meci al play-out-ului Superligii României.

Clujenii au deschis scorul din penalty, prin Dan Nistor, în minutul 15. Intrat în minutul 63, Ante Roguljic a rezolvat meciul cu două goluri. 

Mai întâi a înscris pentru 2-0 în minutul 77, iar la ultima fază a meciului, în minutul 90+7, a stabilit rezultatul final, 3-0 pentru U Cluj.

Andone, acuze dure după debutul cu stângul în play-out: ”Arbitrează cum vor ei, în ce direcţie vor ei. Te ciupesc”

La finalul meciului, Bogdan Andone a reacţionat cu privire la jocul echipei sale şi la rezultatul deloc satisfăcător pentru moldoveni.

”Prea dur scorul? Nu. 1-0 sau 7-0 la fel e în situaţia noastră. 0 puncte nu ne ajută, un punct ne ajuta puţin. Că e 1-0, 3-0, sau 5-0 e la fel pentru noi.

Nu comentez arbitrajul. N-am ce să împart cu arbitrul. Domnii arbitri fac ce vor dânşii la fiecare fază. De exemplu, tuşierul i-a spus centralului că mingea a ieşit din alb şi să dea ce vrea el, iar el a dat aut pentru Universitatea.

Ei arbitrează cum vor ei, în ce direcţie vor ei şi duc jocul cum vor ei. Te ciupesc. Aşa e meci de meci. Suntem pe ultimul loc, da, dar asta nu înseamnă că meci de meci trebuie să ciupeşti. Nu mai vreau să spun că după aia spun o grămadă şi d-abia aşteaptă.

Va fi o perioadă dificilă. Două săptămâni lungi până la următorul joc cu Poli Iaşi. Va fi din nou un meci extrem de important. Poate va fi puntea de legătură cu următoareale clasate. Dacă von reuşi să câştigăm jocul, cu siguranţă ne vom apropai cu echipele din faţă.

Dacă nu, va fi din ce în ce mai greu să ne apropiem de locurile de baraj. Sper ca băieţii să îşi revină mental. Azi au jucat 70 de minute de la egal la egal cu ocupanta locului 7, o echipă care are suporteri, stadion şi calitate şi ar fi meritat să fie în play-off”, a declarat Andone, după meci.

Următorul meci pentru FC Botoşani este pe teren propriu cu Poli Iaşi, pe 30 martie, de la ora 18:00.

Afla mai multe despre: botosanisuperligabogdan andone 

viewscnt
Articole similare