Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La anul, Dinamo va avea şanse la titlu”. Se anunţă un viitor luminos pentru ”câini”

”La anul, Dinamo va avea şanse la titlu”. Se anunţă un viitor luminos pentru ”câini”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo este la primul sezon în Superligă după revenirea în elita fotbalului românesc, dar stagiunea viitoare ar putea avea şanse la titlu.

Dinamo începe play-out-ul cu un meci pe terenul celor de la FC Hermannstadt, duminică, 17 martie, de la ora 18:15.

De la venirea lui Zeljko Kopic, ”câinii” au urcat în clasament şi au ajuns pe locurile de baraj, iar Florentin Petre are speranţe mari pentru sezonul viitor.

Dinamo, anunţată ca o mare putere a Superligii în campionatul următor

Fostul mare jucător al bucureştenilor consideră că Dinamo se poate bate la titlu în stagiunea următoare a Superligii României.

”Zâmbesc peste câteva etape, când Dinamo se va ridica, când se vor bate la salvare. Dinamo este mult peste 3-4 echipe din playout, au calitate, au un antrenor bun, cu disciplină. Botoşani a rămas jos. Cred că Dinamo poate trece peste Iaşi, Oţelul. Sunt trei etape în care pot face asta.

Nu merg la meciul de la Sibiu, am o altă acţiune la care trebuie să particip. Îmi place atitudinea lor, îmi dau o speranţă. Au jucat bine, au făcut egal sau au pierdut în trecut, dar ultimele meciuri îmi dau speranţa că Dinamo va face tot posibilul să iasă din zona retrogradării.

Un nume atât de mare, cu o istorie aşa mare, e păcat să nu rămână în Liga 1. Depinde doar de ei, de evoluţiile lor, de randamentul şi disciplina impuse de antrenor. Sunt 4-5 echipe cu egalitate de forţe, se bat pentru a nu retrograda.

La anul, Dinamo va avea şanse la titlu. Clubul ăsta a fost mereu în Europa, cu rezultate foarte mari”, a declarat Petre, conform Fanatik.

Florentin Petre este triplu campion cu Dinamo (2000, 2002, 2004), formaţie alături de care a mai cucerit trei Cupe ale României şi o Supercupă a României.

Afla mai multe despre: dinamosuperligaflorentin petre 

viewscnt
Articole similare