Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund, învinsă de RB Leipzig. Vicecampioana Germaniei nu a profitat de eşecul catastrofal al lui Bayern Munchen

Borussia Dortmund, învinsă de RB Leipzig. Vicecampioana Germaniei nu a profitat de eşecul catastrofal al lui Bayern Munchen
Comentarii

Borussia Dortmund a pierdut duelul cu RB Leipzig, dar eşecul a venit şi pe fondul unui ghinion imens pentru gazde în prima repriză.

Dortmund, pas greşit în Bundesliga după ruşinea suferită de Bayern

Borussia Dortmund a fost învinsă, pe teren propriu, de RB Leipzig, scor 2-3, într-un meci din etapa a 14-a a Bundesligii.

Borussia a avut ghinion în prima repriză. Mai întâi, Mats Hummels a fost eliminat în minutul 15, cu roşu direct, pentru un fault la Openda, fază la care arbitrul a arătat mai întâi punctul cu var, apoi a anulat penalty-ul după verificarea VAR, faultul având loc în afara careului.

În minutul 32, Ramy Bensebaini a înscris în propria poartă şi astfel RB Leipzig a preluat conducerea. Totuşi gazdele au egalat în minutul 45+6, prin Niklas Sule, şi la pauză a fost 1-1.

Oaspeţii au trecut din nou la conducere în minutul 54, când a marcat Christoph Baumgartner, iar Yussuf Poulsen a făcut 3-1 pentru RB Leipzig în minutul 90+1.

Niclas Füllkrug a redus din diferenţă două minute mai târziu, dar asta a fost tot ce a mai putut face Dortmund, care a cedat cu 2-3.

În clasament, RB Leipzig este pe locul 4, cu 29 de puncte, în timp ce Borussia Dortmund ocupă poziţia a 5-a, cu 25 de puncte.

Afla mai multe despre: borussia dortmundbundesligarb leipzig 

viewscnt
Articole similare