Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Vlad Chiricheş, OUT de la echipa naţională! Anunţul făcut de FRF

BREAKING NEWS | Vlad Chiricheş, OUT de la echipa naţională! Anunţul făcut de FRF
Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi primeşte lovitură după lovitură, înaintea partidelor din noiembrie ale naţionalei României.

România va juca împotriva naţionalelor din Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord, dar nu se va putea pe patru jucători. După ce Nicuşor Bancu şi Mihai Bălaşa au devenit indisponibili, nici Vlad Chiricheş şi Valentin Cojocaru nu se vor prezenta sub tricolor. 

Poate cea mai grea pierdere e cea a căpitanului Vlad Chiricheş, care a acuzat o accidentare în partida cu Napoli, din Serie A. 

"De la anunţarea lotului de 23 de jucători pentru meciurile naţionalei din noiembrie, Mirel Rădoi a pierdut deja 4 opţiuni… Astfel, după ce Bancu şi Bălaşa au devenit indisponibili, fiind înlocuiţi de Cristi Ganea şi Mitrea, acum se mai confirmă două absenţe.

Accidentarea suferită de Vlad Chiricheş la club şi care l-a ţinut în afara lotului lui Sassuolo pentru ultima partidă din campionat se dovedeşte, în urma rezultatelor investigaţiilor medicale, că va necesita o recuperare care îl face indisponibil pe fundaş pentru meciurile României din 11, 15 şi 18 noiembrie. Astfel, Vlad nu se va mai alătura lotului la Mogoşoaia", a anunţat FRF. 

Nici Cojocaru nu se va prezenta în lot, informaţie anunţată de Telekom Sport. Cel mai probabil, locul său va fi luat de Cristian Bălgrădean:

"În acelaşi timp, portarul Valentin Cojocaru de la FC Viitorul Constanţa a devenit indisponibil. Rămânem pe Liveblog PELUZA TRICOLORĂ pentru a afla ce jucători îi vor înlocui!", se mai arată în informaţiile transmise de federaţie. 

Programul României din noiembrie: 

  • 11 noiembrie: România – Belarus (amical) – 19:00, “Ilie Oană” Ploieşti
  • 15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Naţiunilor) – 21:45, “Arena Naţională” Bucureşti
  • 18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Naţiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast

Afla mai multe despre: vlad chirichesechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare