Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Salah şi "creierul" lui Liverpool pleacă de pe Anfield! Klopp, în corzi

BREAKING | Salah şi "creierul" lui Liverpool pleacă de pe Anfield! Klopp, în corzi

Liverpool

Comentarii

Liverpool poate rămâne, din vară, fără doi dintre cei mai importanţi oameni din istoria recentă a clubului. Mohamed Salah (29 de ani), starul lui Jurgen Klopp, şi "creierul" Michael Edwards, directorul sportivei, sunt pe picior de plecare de pe Anfield.

Contractul lui Mohamed Salah cu Liverpool expiră în vara lui 2023 şi negocierile pentru prelungire au picat din cauza salariului solicitat de "Regele egiptean". Ofertele au început deja să apară pentru Mohamed Salah, dar Liverpool îl poate pierde şi Michaels Edwards, directorul sportiv care a construit echipa cu care Liverpool a devenit "world-class".

BREAKING | Salah şi "creierul" lui Liverpool pleacă de pe Anfield! Klopp, în corzi

După interesul Barcelonei pentru Mohamed Salah, pe care Xavi vrea să-l facă pion principal pe Camp Nou, PSG a intrat şi ea pe fir. Parisul îl va pierde pe Kylian Mbappe, care va pleca la Real Madrid gratis, iar Salah ar putea fi omul cu care să-l înlocuiască pe francez.

Potrivit Sport, Mohamed Salah e interesat să ajungă la Barcelona sau la PSG din cauza situaţiei sale contractuale de la Liverpool. Egipteanul a cerut un salariu de 17 milioane de euro pe an pentru a semna un nou contract cu Liverpool, cel actual fiind scadent în vara lui 2023.

PSG îl poate lua de la Liverpool şi pe Michael Edwards, directorul sportiv al clubului. Emirul Qatarului, cel care controlează clubul PSG, vrea să-i dea afară pe Nasser Al-Khelaifi şi Leonardo, preşedintele şi directorul sportiv al echipei, şi le caută înlocuitori.

Formaţia din Ligue 1 ar fi găsit deja şi un înlocuitor - englezul Michael Edwards, care lucrează la Liverpool de peste 10 ani, scrie RMC Sport, care citează The Telegraph.

Michael Edwards şi-ar fi anunţat deja intenţia de a părăsi Liverpool la finalul acestui sezon, astfel că din vară ar putea semna cu PSG: "Sosit la Liverpool în 2011 şi instalat ca director sportiv în 2016, e considerat de mulţi drept unul dintre arhitecţii principali ai revenirii lui Liverpool pe prima scenă, atât în campionat, cât şi în Europa", scrie RMC Sport despre ţinta lui PSG.

Afla mai multe despre: mohamed salahtransferpsgliverpoolmichael edwards 

viewscnt
Articole similare