Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti a anunţat echipa care are cele mai mari şanse să câştige trofeul Champions League: "Nu ne considerăm niciodată favoriţi"

Carlo Ancelotti a anunţat echipa care are cele mai mari şanse să câştige trofeul Champions League: "Nu ne considerăm niciodată favoriţi"
Comentarii

Tehnicianul Carlo Ancelotti a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea meciului cu Union Berlin, din Liga Campionilor, că Manchester City este "favorită" pentru câştigarea acestei competiţii.

Ancelotti vede Manchester City drept favorită la câştigarea Ligii Campionilor

"Au o echipă care i-a ajutat să câştige Liga Campionilor anul trecut şi nu s-a schimbat prea mult. Ştim că această competiţie rezervă întotdeauna surprize, dar da, City poate fi considerată favorită la câştigarea finalei", a declarat antrenorul italian.

În ceea ce priveşte Real Madrid, cel mai titrat club din competiţie, cu 14 trofee, Carlo Ancelotti rămâne prudent: "Văd o echipă care va lupta până la capăt. Nu ne considerăm niciodată favoriţi". 

Manchester City, deţinătoarea trofeului, debutează în această seară cu Steaua Roşie Belgrad, în grupa G a Ligii Campionilor, în care se mai află RB Leipzig şi Young Boys Berna.

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridmanchester cityliga campionilor 

viewscnt
Articole similare