Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Nicuşor Stanciu după primul gol pentru Anderlecht în acest sezon!

Ce a declarat Nicuşor Stanciu după primul gol pentru Anderlecht în acest sezon!

Stranieri

Comentarii

Nicuşor Stanciu a fost eroul lui Anderlecht în victoria cu Beveren, scor 2-1. Mijlocaşul român a marcat un gol şi a pasat decisiv la celălalt. Presa din Belgia uitase să-l mai laude pe fotbalistul nostru, întrucât acesta a avut evoluţii modeste în acest debut de sezon.

UPDATE. Nicuşor Stanciu a prins glas după performanţa din meciul cu Beveren: ”Sentimentul unui gol e nepreţuit. Sunt bucuros că am revenit şi am câştigat acest meci!", a scris Stanciu pe pagina oficială de Facebook.

Jurnaliştii belgieni de la ”Derniere Heure” l-au lăudat pe fostul stelist: "Stanciu şi portarul Boeckx i-au permis lui Anderlecht să smulgă victoria la Beveren. Stanciu, foarte discret până atunci, a făcut un meci mare în ultimul sfert de oră. A reuşit un gol magnific cu stângul, iar apoi a executat perfect un corner pentru Uros Spajic. Franck Boeckx, autorul a cinci parade excepţionale, a fost şi el un erou", au scris cei de la LeSoir.

"Stanciu a recuperat excelent balonul şi a şutat superb cu piciorul stâng, după care, şase minute mai târziu, a centrat foarte bine la un corner la care portarul lui Beveren a ratat intervenţia", au notat şi jurnaliştii de la La Derniere Heure.

Vezi AICI golul marcat de Stanciu

Afla mai multe despre: nicuşor stanciuanderlechtpresa din belgia 

viewscnt
Articole similare