Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci înfrângeri la rând! Rapid a pierdut şi cu Ferencvaros în Liga Campionilor. Cum se mai poate califica din grupe echipa din România

Cinci înfrângeri la rând! Rapid a pierdut şi cu Ferencvaros în Liga Campionilor. Cum se mai poate califica din grupe echipa din România

Handbal

Comentarii

Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia FTC Budapesta, scor 23-20 (16-11), în meci contând pentru etapa a XII-a din grupa B a Ligii Campionilor. Rapid e pe locul 7, în afara locurilor de play-off.

Rapid Bucureşti – FTC Budapesta, scor 20-23, în grupa B a Ligii Campionilor

Handbalistele de la Rapid au pierdut şi cu Ferencvaros şi sunt ca şi eliminate din Liga Campionilor. Cei peste 4.500 de suporteri prezenţi în Sala Polivalentă nu le-au putut ajuta pe rapidiste să preia controlul meciului.

Unguroaicele au condus şi la şase goluri în prima repriză. Rapid a jucat mai bine după pauză, s-a apropiat la două goluri, la 20-22, dar nu a fost suficient pentru a evita înfrângerea. 20 - 23 a fost scorul final în Sala Polivalentă. 

A fost al cincilea eşec la rând pentru rapidiste în Liga Campionilor. 

Principalele marcatoare ale partidei au fost Janjusevic 7 goluri, pentru Rapid, respectiv Bolk 8, pentru FTC Budapesta.

În etapa a XII-a s-au mai jucat meciurile dintre Vipers – MKS Lubin 28-24, Krim Ljubljana – Ikast 28-34, Metz Handball – Team Esbjerg 36-31.

După 12 etape în grupa B, Rapid Bucureşti rămâne pe locul 7, cu doar 7 puncte.

În runda următoare, Rapid Bucureşti va juca în deplasare, cu MKS Lubin, apoi cu Esbjerg. 

Cu două etape rămase de disputat, Rapid are nevoie de victorii pe linie, iar Ferencvaros să piardă tot până la final pentru ca echipa din România să se califice.

Rezultatele obţinute de Rapid Bucureşti în primele runde sunt: 28-30 cu Team Esbjerg, 26-25 Zaglebie Lubin, 27-35 şi 29-30 cu Ikast, 24-24 cu FTC Budapesta, 22-33 şi 31-34 cu Metz Handball, 27-22 şi 24-25 cu Krim Ljubljana, 30-29 şi 30-35 cu Vipers.

În grupa A din Liga Campionilor joacă şi campioana CSM Bucureşti.

Deţinătoarea trofeului este formaţia Vipers Kristiansand.

Afla mai multe despre: rapid handbalrapid liga campionilor handbal 

viewscnt
Articole similare