Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este bărbatul mai puţin cunoscut cu care s-a afişat Simona Halep azi la audieri. Prezenţa sa nu este întâmplătoare. Mouratoglou ar urma să fie audiat de TAS | EXCLUSIV

Cine este bărbatul mai puţin cunoscut cu care s-a afişat Simona Halep azi la audieri. Prezenţa sa nu este întâmplătoare. Mouratoglou ar urma să fie audiat de TAS | EXCLUSIVgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

A început setul decisiv al Simonei Halep la TAS, prin care sportiva contestă suspendarea de patru ani pentru dopaj. La intrarea în sediul de la Lausanne i-au fost Howard L. Jacobs, avocat din Los Angeles, şi fratele său, Nicolae Halep, a cărui prezenţă nu este întâmplătoare, întrucât şi el ar urma să ofere explicaţii în faţa comisiei.

Prezenţa bărbatului cu care Simona Halep s-a afişat azi la audieri nu este întâmplătoare. Nicolae Halep, în faţa comisiei TAS

Zâmbitoare şi înconjurată de avocaţii săi, Simona Halep ani a intrat în Palais Beaulieu, miercuri dimineaţa, în sediul tribunalului, unde audierea sa cu uşile închise a început la ora 9.30 a Franţei. 

Lângă fostul lider WTA au fost avocatul şi Nicolae Halep, care îi este şi manager, după ce jucătoarea de tenis a încheiat colaborarea cu Patrick Mouratoglou şi cu Nina Wennerstrom, cea care a ocupat actuala poziţie a fratelui. 

Pe lângă faptul că face parte din familie, Nicolae Halep este o persoană importantă şi în cariera Simonei, iar prezenţa bărbatului cu care Simona Halep s-a afişat azi la audieri nu este întâmplătoare. 

Conform informaţiilor obţinute de Orange Sport, Nicolae Halep, fratele Simonei, ar urma să fie audiat de comisia TAS, formată din Annabelle Bennett (Australia), preşedinte, Jeffrey G. Benz (SUA) şi profesorul Ulrich Haas (Germania).

Practic, TAS doreşte un tablou complet, faţă de felul în care s-a judecat cazul de dopaj al Simonei Halep la Sport Resolutions, unde, conform informaţiilor Orange Sport, Patrick Mouratoglou nici măcar nu a oferit explicaţii. 

Comisia desemnată pentru cele trei zile de la Lausanne doreşte cât mai multe puncte de vedere. Vor fi audieri extinse, la care ar urma să participe foştii şi actualii colaboratori ai Simonei Halep şi persoane din anturajul său. Nicolae Halep ar fi şi el pe lista celor care ar urma să fie audiaţi. 

Sursele Orange Sport susţin că fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, ar urma să fie audiat joi la TAS.

Captură foto: Euronews / Simona Halep, alături de Nicolae Halep şi Howard L. Jacobs, la intrarea în sediul TAS. 

Ce spunea Simona Halep despre fratele său, Nicolae Halep

"Familia mea m-a susţinut încă din ziua în care am început să joc tenis! Faptul că i-am avut lângă mine a contat enorm atât la victorii, cât şi după înfrângeri.

Le mulţumesc tare mult pentru susţinere, în special fratelui meu! El este o persoană specială în viaţa mea, pentru că m-a sprijinit cel mai mult!", spunea jucătoarea din Constanţa pentru WTA. 

Simona Halep, suspendată până în 2026

În 2022, la 21 octombrie, Simona Halep anunţa că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, după un meci din primul tur la US Open.

În 12 septembrie 2023,Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat că un tribunal independent a suspendat-o pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

Afla mai multe despre: simona halep dopajsimona halep suspendareanicolae halepfrate simona halepsimona halep tas 

viewscnt
Articole similare