Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îşi joacă întreaga carieră la TAS”. Primele reacţii după ce au început audierile în cazul Simonei Halep

”Îşi joacă întreaga carieră la TAS”. Primele reacţii după ce au început audierile în cazul Simonei Halep

Simona Halep

Comentarii

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), cu sediul la Lausanne, a început, miercuri, audierile în cazul în care Simona Halep a fost suspendată patru ani pentru dopaj.

Reacţii despre audierile Simonei Halep

Potrivit TAS, părţile, martorii şi experţii vor participa la audiere atât personal, cât şi la distanţă, inclusiv Halep, care va fi prezentă în persoană. Audierea va avea loc cu uşile închise, deoarece niciuna dintre dintre părţi nu a solicitat o audiere publică.

Comisia TAS şi părţile la procedură au stabilit un calendar detaliat al audierilor. Audierea a început la 7 februarie 2024, la ora 9:30 (10.30 - ora României), cu pledoariile de deschidere ale părţilor, urmate de depoziţiile martorilor şi ale experţilor.

Presa din străinătate a scris despre audierile care au loc azi.

”Simona Halep îşi joacă întreaga carieră la TAS săptămâna aceasta”, au titrat elveţienii de la letemps.ch.

”Fostul lider mondial a făcut contestaţie la suspendarea de patru ani primită pentru dopaj, care a ţinut-o departe de tenis pentru 16 luni. Românca a ales să vină personal şi să se apere, pentru că, la 32 de ani, cariera sa depinde de acest lucru”, au scris elveţienii.

”Simona Halep schimbă terenul de tenis cu sala de judecată la apelul pentru cazul de dopaj, la Lausanne”, au notat şi cei de la tennisuptodate.com.

”Halep, prima jucătoare de top care a picat testul doping după suspendarea primită de Maria Sharapova din 2016, şi-a declarat întotdeauna nevinovăţia şi a declarat în luna septembrie că nu a consumat intenţionat nicio substanţă interzisă.

Data la care va fi făcut public verdictul de la TAS este încă necunoscută. De obicei, durează de la câteva săptămâni la câteva luni de la audieri”, au scris şi cei de la tdg.ch.

Afla mai multe despre: simona haleptasaudiere 

viewscnt
Articole similare