Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Petre: ”Poate ar fi cazul să schimbăm jucătorii”

Ciprian Petre: ”Poate ar fi cazul să schimbăm jucătorii”

Superliga

Comentarii

Meciul pierdut de Juventus Bucureşti, la Botoşani, l-a făcut pe Ciprian Petre să declare că poate ar fi cazul să fie schimbaţi jucătorii la Juventus.

”Poate ar fi cazul să schimbăm jucătorii. Fac haz de necaz. Nu cred că aveau treaba... Nu contează cine e antrenor, cum am mai spus-o, tot jucătorii intră în teren, indiferent cine e antrenor. E o situaţie foarte grea. Nu m-am mai întâlnit până acum cu o situaţie ca aceasta”, a spus mijlocaşul stânga al celor de la Juventus Bucureşti.

”Principalii vinovaţi noi suntem, e clar, nu e nici patronul, nici antrenorul, nici nimeni. Noi suntem. Tre să tragem de noi, să ne pregătim, să ne gândim unde greşim, să ne pregătim mai bine la antrenamente. De noi depinde totul. Victoria noi trebuie să o aducem, nu antrenorul sau patronul”, a mai adăugat acesta. 

Petre aşteaptă colegi noi care să pună umărul la redresarea echipei.

”Sper să vină... dacă nu mai vin alţi jucători, sper că cei care rămân la club să îşi dorească să... cei care au fost la liga a doua să nu se întoarcă aşa repede iar la liga a doua”, a mai spus Ciprian Petre la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciprian petreliga 1juventus bucureşti,  

viewscnt
Articole similare