Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea lui Bayern Munchen ar fi discutat cu Xabi Alonso pentru a prelua echipa, din vară

Conducerea lui Bayern Munchen ar fi discutat cu Xabi Alonso pentru a prelua echipa, din vară

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen ar fi negociat cu Xabi Alonso, antrenorul formaţiei Bayer Leverkusen, pentru a prelua conducerea echipei în faţa lui Thomas Tuchel, din această vară.

Thomas Tuchel şi-a anunţat plecarea la finalul sezonului, după o serie de rezultate neaşteptat de slabe în ochii conducerii clubului bavarez.

Tuchel ar putea părăsi echipa chiar mai devreme dacă Bayern nu va trece de Lazio în optimile UEFA Champions League. Conducerea celor de la Bayern şi-ar putea pierde răbdarea cu fostul tehnician de la Chelsea, în cazul unei eliminări premature din Liga Campionilor.

Potrivit Sky Sport Germania, clubul a început discuţiile cu Xabi Alonso, în prezent la Bayer Leverkusen, pentru a deveni succesorul lui Thomas Tuchel, a cărui plecare în vara anului viitor a fost deja anunţată.

Alonso a preluat-o pe Bayer Leverkusen în octombrie 2022, iar în acest sezon, este invincibilă în Bundesliga. "Aspirinele" au câştigat 20 de partide şi au remizat de doar patru ori.

Bayer Leverkusen, posibilă câştigătoare de "triplă", în acest sezon

Leverkusen rămâne cu ochii pe trei trofee în acest sezon, Cupa Germaniei, Bundesliga şi UEFA Europa League. În Cupă, Leverkusen va juca pe teren propriu împotriva celor de la Fortuna Dusseldorf.

În Europa League are o dublă manşă împotriva azerilor de la Qarabag, iar în campionat se află la zece puncte în faţa urmăritorilor de la Bayern Munchen.

Alonso ar fi fost curtat şi de Liverpool pentru a-i lua locul lui Jürgen Klopp, dar presiunea de la Liverpool este intimidantă pentru Alonso, care ar opta, în schimb, pentru un loc pe banca celor de la Bayern Munchen.

Afla mai multe despre: bayern munchenbayer leverkusenliverpoolbundesligaeuropa leaguethomas tuchel 

viewscnt
Articole similare