Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra şi Isăilă au luat decizia finală. Pentru ce reprezentativă va juca marţi Răzvan Marin

Contra şi Isăilă au luat decizia finală. Pentru ce reprezentativă va juca marţi Răzvan Marin

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin va rămâne sub comanda lui Daniel Isăilă la reprezentativa Under 21. Astfel, mijlocaşul de 21 de ani, convocat iniţial la prima selecţionată, va merge în Ţara Galilor, acolo unde România U21 va întâlni Ţara Galilor pe 14 noiembrie, la Bangor.

Deşi ar fi trebuit să revină la prima reprezentativă, în această seară, cei doi selecţioneri, Cosmin Contra şi Daniel Isăilă, împreună cu Răzvan Marin, au decis ca fotbalistul să rămână în continuare în lotul Under 21, informează FRF.

"Sunt la fel de onorat să joc la naţionala U21 ca şi la prima reprezentativă. Mă gândesc deja la partida următoare, ne aşteaptă un meci dificil în Ţara Galilor, însă mergem acolo să câştigăm şi să ne apropiem şi mai mult de Euro 2019", a spus Răzvan Marin.

Răzvan Marin a fost convocat de selecţionerul Cosmin Contra la prima reprezentativă, pentru meciurile amicale cu Turcia şi Olanda, însă jucătorul a trecut la naţionala de tineret, după accidentările lui Dulca şi Nedelcu.

Marin a jucat tot meciul pe care România l-a remizat, vineri, la Ovidiu, scor 1-1 (0-1), cu naţionala similară a Portugaliei, în grupa a opta a preliminariilor Campionatului European din 2019. Tricolorii "mici" vor disputa următoarea partidă oficială marţi, de la ora 20.00, în deplasare, la Bangor, cu Ţara Galilor.

Afla mai multe despre: razvan marincosmin contradaniel isailafrf 

viewscnt
Articole similare